Přejít na obsah

instalace alarmu+dalkoveho centralu+startovani na dalku

burek

Doporučené příspěvky

Nechci tě nějak odrazovat,ale zadarmo ti to asi nikdo dělat nebude není to práce na 5 minut a je slušnost někomu za něco něco dát.

Když si to přečteš podruhé tak zjistíš že píše né zadarmo! Takže zaplatit chce. ;)

Ale taky jsem poprvé přečetl zadarmo lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klasický tlachy, sežeň solidního autoelektrikáře a ten ti to zapojí. žádnej problém v tom není ;)

no jo to je taky problem..nasel jsem pouze firmy co prodavaji alarmy+centraly... a ani jedna mi to nechce udelat..autoelektrikare nemuzu nikde sehnat..to je v pr....

Odkaz ke komentáři

tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
tak jsem obepsal tady unas v Brne aspon 15 servisu+elektrikare a kazdy mi napal ze jde o slozitou instlaci a ze to neprovadi...odkazali me na originalni servis skoda...no tak to budu muset zkusit tam,ale myslim si ze kdyz to neni origo od skodovky tak se stim nikomu nebude chtit delat a premyslet co kam zapojit...

montuji alarmy, zavolej mě, mrknu na to. 777002627 8 - 17h Brno

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

zdravim...chci se zeptat jestli je tu nekdo ochotny ne zadarmo namontovat tento alarm s centralem a dalkovym starrtem do me octavie 1.9 tdi z Brna nebo okoli? zde davam link s manualem..je bohuzel cely v anglictine http://www.microalarm.com/pdf/startc2003_op.pdf predem dikec

Ahoj mám kamoša přímo ve škodovce v brně,přivydělává si těmahle montážema. Zavolej mi kterejkoliv den po 20hodině večer a dám ti na něj kontakt. Je fakt frajer šikovnej. Moje tel. č. 77607800B

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...