eefendy Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zdravím pánove vyměnil jsem mot.olej a potřebuji přepsat data v jednotce o dalších 15000 km a rok , poradí mi někdo jak na to ? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zdravím pánovevyměnil jsem mot.olej a potřebuji přepsat data v jednotce o dalších 15000 km a rok , poradí mi někdo jak na to ? Předem díky Musíš napsat ročník . Podle roku výroby jsou různé přístrojovky a jiné přizpůsobení. Kdybys napsal co v tom máš za motor taky by to nebylo od věci. Takto podle tvých informací ti nikdo nic neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 všeude platí,u všech koncernových aut-17-10.kanál 02,dát 0000 a jedeš od znova-15000km/ROK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Nebo to udělej přes budíky. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=servisní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horda005 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 zdravím chlapy kde se dá zjistit v který řídící jednotce a na jakým kanálu nastavím ruzný věci pro přizpusobení ?? je nějakej manuál kde se to dá zjistit nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda79 Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 VIS (Vag Info System) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horda005 Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 (editace) díky ale tam je jen pár příkladů nn?? nejni toho nekde ještě víc??? Editováno: 14. Srpen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 pár příkladů??? Vždyť to je kompletní popis nastavení všech koncernových vozů. Ti Ti nestačí??? Stáhni si a nainstaluj VIS a uvidíš jak je tam toho málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.