Přejít na obsah

Prosím o radu

paul_tdi

Doporučené příspěvky

Ahoj jak sem sundaval napis OCTAVIA na kufru,tak mi pod nim zustaly v laku male dirky co kousek od sebe lemujici přesne napis i štitek z označenim vybavy.a to sem to sundaval silonem opatrne.viz foto doufam že to bude dost zřetelne.TAk se chci zeptat jestli to mam nechat zakytovat a přestřikat cely kufr nebo by stacilo zastřikat takovy ohraničeny obdelnik kolem znaku a pak to nejak rozleštit či co.....pokud by stacilo jen kolem znaku tak bych to zkusil doma ale nevim čim to rozleštit.pokud vite prosim poradte nekdo!Díky

post-10987-1201605872_thumb.jpg

post-10987-1201605905_thumb.jpg

Editováno: , autor: paul_tdi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle je fakt zralé na lak. Stačilo by stříknout jen to místo, ale to se musí umět, není to taková sranda a pak jak píšeš rozleštit. Nebo tam nalep znovu ty nápisy, určitě se ti to podaří nalepit na stejné místo, když to máš tak pěkně označené. :D

Editováno: , autor: KaJe
Odkaz ke komentáři

Tak tohle je fakt zralé na lak. Stačilo by stříknout jen to místo, ale to se musí umět, není to taková sranda a pak jak píšeš rozleštit. Nebo tam nalep znovu ty nápisy, určitě se to je podaří nalepit na stejné místo, když to máš tak pěkně označené. :D

ty vole s tím označením pro nový nápis dost dobrý :worthy :worthy

Odkaz ke komentáři

Ahoj jak sem sundaval napis OCTAVIA na kufru,tak mi pod nim zustaly v laku male dirky co kousek od sebe lemujici přesne napis i štitek z označenim vybavy.a to sem to sundaval silonem opatrne.viz foto doufam že to bude dost zřetelne.TAk se chci zeptat jestli to mam nechat zakytovat a přestřikat cely kufr nebo by stacilo zastřikat takovy ohraničeny obdelnik kolem znaku a pak to nejak rozleštit či co.....pokud by stacilo jen kolem znaku tak bych to zkusil doma ale nevim čim to rozleštit.pokud vite prosim poradte nekdo!Díky

CAU. UMY TO TECHNICKYM BENZINOM TEN ZVYSOK LEPIDLA. ZOBER TEMPO PASTU A POTOM TURTLE VAX. :palec2: :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

podle těch fotek to spíš vypadá, že to kolem hran toho nápisu už bylo před sundáním (usazená zatvrdlá špína), zkus to dostat dolů a pak uvidíš jak moc to je vidět, každopádně je to buď na lak (celý dveře) nebo přilepení novýho nápisu :feve:

Editováno: , autor: ph007
Odkaz ke komentáři

NO tempem nevim,jak voskuju auto TURTLEM WAX tak ten napis vyleze ještě vic protože se to dostane do tech dˇour.sundaval sem to fest opatrne a to všichni psali že po sundani je lak o.k. ten muj sice taky,až na ty doury.no no asi to necham cle přestřikat.nnašla by se tu nabidka kompletni prace??OSTRAVA a okoli.....?

Odkaz ke komentáři

NO tempem nevim,jak voskuju auto TURTLEM WAX tak ten napis vyleze ještě vic protože se to dostane do tech dˇour.sundaval sem to fest opatrne a to všichni psali že po sundani je lak o.k. ten muj sice taky,až na ty doury.no no asi to necham cle přestřikat.nnašla by se tu nabidka kompletni prace??OSTRAVA a okoli.....?

No přelakovat. Předpokládám celé dveře. Je to metaliza . Docela dobře se ti může stát, přetože ti třeba lakýrník, nebo prodejce barev bude tvrdit, že to bude super. Skutečnost může být taková, že bude třeba malinko jiný odstín. A to tě teprve pak bude žrát.

Odkaz ke komentáři

ale hovnajz do cerstvyho laku, zas tak brzo potom to neni...jsou to fakt dirky nebo jenom to lepidlo? :)

je to vytrzeny lak,cerstvy lak na samolepky je tak 2dny zalezi na pocasi a sou vytrzeny obrysy protoze sou vystouplejsi a kdyz na to poradne zatlacis tak vic vytlaci zalezi hodne na tloustce oboustrany pasky,jeste je varianta ze je to nalepene sekundakem,byla tam zezedu paska?jinak by me zajimala tvoje teorie kdyz ses tak chytrej :palec2:

Odkaz ke komentáři

ty napisy sou nalepeny do cerstvyho laku,dvere sou urcite uz strikany

nevím proč by dveře musely byt střikane,rozleštit to nejde,sou to fakt dírky do laku...taky to nechapu když to všem šlo krasne sundat....a je to na všech tak zas nejsem takové hovado abych 8x udělal takovou chybu že to urvu i s lakem.musim to zkusit vykytovat a přestřikat jen kolem napisu a pak to rozleštit at tam neni videt ten pravidelny rozdil mezi starou a novou barvou...tempem to asi atačit nebude co?

Odkaz ke komentáři

nevím proč by dveře musely byt střikane,rozleštit to nejde,sou to fakt dírky do laku...taky to nechapu když to všem šlo krasne sundat....a je to na všech tak zas nejsem takové hovado abych 8x udělal takovou chybu že to urvu i s lakem.musim to zkusit vykytovat a přestřikat jen kolem napisu a pak to rozleštit at tam neni videt ten pravidelny rozdil mezi starou a novou barvou...tempem to asi atačit nebude co?

protoze urcitesou,jinak nic tam nekituj ale pouze to zabrus smirglem pod vodu P800,a pak to strikni ale vysledek urcite nebude moc dobry,radsi tam vrat napisy zpatky a mas to ok

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já to tam mám uplně to samé taky. To asi nepujde opravit ničím , než kompletním přestříkaním. Já jsem ten nápis sundal z důvodu, že jsem to měl nakřivo , zešikma nalepené a když jsem přijel někam do servisu , tak se pokaždé našel nějaký "kokot", který si toho hned všiml a hned se v tom začal vrtat a rozebírat, že s tím autem muselo být něco dělané a to mě dost sralo. Bylo to ale od výrobce, já to auto kupoval jako fungl nové a nikdy jsem s tím nic neměl a nevím, že by to mohlo být před prodejem nového vozu nějak opravované.

Chtěl jsem to prostě nalepit znova vodorovně, a po odlepení na mně vykouklo tohle překvapení. Podle mně je to tím, že ta oboustranka byla strašně nízká a byla víceméně uprostřed těch písmenek a motorizace (nepokrývala je po celé ploše) , a vibracema karosérie ty okraje vyrýsovaly , obtáhly ten tvar těch písmen. Dělal jsem to i brusnou pastou a nic. Zkoušel jsem ty drážky vyplnit špendlíkem barvou a pak ještě bezb. lakem, ale to prostě nejde , stojí to za hovno, tak jedině přestříkat, nebo znova nalepit tak jak to tam bylo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...