Přejít na obsah

Autoradio parrot


Doporučené příspěvky

cus,nemate nekdo zkusenosti s tim autoradiem parrot s integrovanou bluetoth hf sadou?jak to hraje? jaky ma prijem radia atd?muzu ho koupit za nejakou levnejsi kacku tak se ptamjestli to za neco stoji nebo je to shit.diky drroman

Je to tak :palec2: jak správně píše KaJe, tak ho jako čerstvý majitel mám :palec2:

Typ PARROT 5100, integrované HANDS FREE, Bluetooth, MP3, ISO konektor, menu i komunikace v češtině...

Ale popořádku:

Cena:na webu jsou ceny této věcičky okolo 6.000, a to mi pořád přišlo dost. Ale pak tu někdo prodával toto rádio za 3.000 a tak jsu ho vzal. Má ISO konektor, takže zapojení je otázka 30 minut :p:palec2:

Montáž: jednoduchá, pro začátečníky! Svorkou připevníš mikrofon k tapecu u clonítka, pak sundáš boční plast sloupku u řidiče, kudy vedeš kabel mikrofonku, dále pod řízením až k rádiu. Připojíš ISO konektor do rádia, anténu a konektor mikrofonu. Vložíš do palubní desky a zacvakneš. Pohoda, mě to trvalo 30 minut a spoustu věcí jsu nevěděl..

Spárování s telefonem: tak na to jediné musíš dát bacha. Tohle rádio si se všemi telefony nerozumí, ale pokuď máš nějakou kvalitu, tak to problém nebude. Já sám mám Nokii 6230i a ta je bez problémů. Nastavíš na telefonu Blotooth, zapneš jej u rádia a necháš vyhledat zařízení.

Vyhledáno - spárovat - převzít kontakty, atd. Doba instalace: 20 minut.

Nastavení - pak už jen nastavíš rádio (naladíš stanice) nastavíš možnosti reprosoustavy, nastavíš citlivost mikrofonu, atp.

Rádio přehrává MP3 (super !!!!!!! poslech), přichází-li hovor, rádio se vypne a slyšíš zvonění. Vezmeš hovor, mluvíš normálně (nemusíš hulákat, mikrofonek pracuje bezvadně a je velmi citlivý), zavěsíš, zapne se rádio nebo přehrávač CD/MP3.

Rádio má všechny standarní funkce + hlášení o dopravním infu. Stačí nastavit, a je-li v éteru zpráva o dopravě v místní lokalitě, přehrávání se přeruší a následuje toto info o dopravě. Po ukončení znovu hraje rádio nebo CD.

Výsledek: BYL TO SUPER KUP, VYNIKAJÍCÍ VĚCIČKA! :palec2:

jedinou výhradu mám: po sejmutí panelu modře bliká a svítí, což samozřejmě vábí nenechavce a tak sju jen zvědav, jak dlouho mi tahle věcička vydrží, aniž by mi ji někdo ukradl :(

Editováno: , autor: Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...