matysekchp Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahojte kolegove...Nastal mi problem se stabilizaci a protiprokluzem na ORS1 Vzdy pri nastartovani,Nebo asi tak zhruba pul hodiny po nastartovani,vzdy,kdyz seslapnu pedal brzdy,se zadni svetla rozsviti az tak za 3-4 vteriny a zaroven se mi rozsviti kontrolka protiprokluzu.Zhasne to az kdyz zas vypnu a zapnu klicek...Ale pokud neni auto poradne prohrate (Pouze ma uvaha) se chyba opakuje...Pri delsich cestach se to vzpamatuje a je to v poho...Diky za jakoukoliv radu.Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 S protikluzem ani se stabilizaci na 99% nic nemas. Ale mas vadny brzdovy spinac, stava se to pomerne casto, novej stoji cca 250Kč a vymena trva par minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysekchp Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 S protikluzem ani se stabilizaci na 99% nic nemas. Ale mas vadny brzdovy spinac, stava se to pomerne casto, novej stoji cca 250Kč a vymena trva par minut. Tak ti mnohokrat dekuji za radu.Spinac jsem vymenil a problemy jsou pryc...Prada...Jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.