Konny Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce. chová se ti to jak LED dioda vyzařovací úhel žárovka téměř 360 st. (svítí na všechny strany) LED - 30-120 st. (pouze kužel dopředu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 chová se ti to jak LED dioda vyzařovací úhel žárovka téměř 360 st. (svítí na všechny strany) LED - 30-120 st. (pouze kužel dopředu) Díky za vysvětlení. To, že má dioda menší úhel vyzařování to vím, ale myslel jsem, že je to tady trochu jinak řešený. Viděl jsem několik fotek s rozsvícenýma led diodama a tam mi to připadlo, že to svítí celkem dobře (světlo bylo pěkně rozprostřený po celé parabole). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Díky za vysvětlení. To, že má dioda menší úhel vyzařování to vím, ale myslel jsem, že je to tady trochu jinak řešený. Viděl jsem několik fotek s rozsvícenýma led diodama a tam mi to připadlo, že to svítí celkem dobře (světlo bylo pěkně rozprostřený po celé parabole). máš fotku/ odkaz co sis koupil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdravím. Mám v předních parkovačkách diody (1 diodový) a svítí mě spíše do bodu než aby se to světlo rozprostřelo jako u obyč. žárovky a taky mají menší svítivost než žárovka. Má to tak být? Moc se mi to totiž nezdá. Díky za vaše reakce. Zabrus hlavicku do rovna a bude svietit dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Bohužel to nemám čím nafotit, ale zkusil jsem to naskenovat, tak snad to pomůže. Jsou tam ty diody a obal těch diod. Jo a ty diody jsem kupoval u nás ve městě v autodílách. Editováno: 31. leden 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Bohužel to nemám čím nafotit, ale zkusil jsem to naskenovat, tak snad to pomůže. Jsou tam ty diody a obal těch diod. Jo a ty diody jsem kupoval u nás ve městě v autodílách. ja si koupil rozptylove doidy....ty nemaji tvar jako obyc žarovka,vrch diody ma rovnou plochu at se to svetlo rozptyluje.popis nic moc spiš to zitra vyfotim ale ty na obrazku tak jak ty moje asi svitit nebudou.....zkus vyfotit parabolu jak to sviti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 ja si koupil rozptylove doidy....ty nemaji tvar jako obyc žarovka,vrch diody ma rovnou plochu at se to svetlo rozptyluje.popis nic moc spiš to zitra vyfotim ale ty na obrazku tak jak ty moje asi svitit nebudou.....zkus vyfotit parabolu jak to sviti.... Bohužel nemám možnost to nafotit jak to svítí ve světlech, ale celkově se mi zdá, že to svítí málo (slabě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Bohužel nemám možnost to nafotit jak to svítí ve světlech, ale celkově se mi zdá, že to svítí málo (slabě). Záleží taky jakou mají svítivost ty diody. Mám objednané tyto http://www.ges.cz/?page=index∨=sort&...sid=GES05113889 Až budou na autě, hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Záleží taky jakou mají svítivost ty diody. Mám objednané tytohttp://www.ges.cz/?page=index∨=sort&...sid=GES05113889 Až budou na autě, hodím foto. Dobře až je budeš mít na autě tak dej foto jak to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zabrus hlavicku do rovna a bude svietit dobre Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím. ty sis koupil bodové jsou ještě rozptylné a ty svítí i za sebe do paraboly http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zátor&st=25 Editováno: 31. leden 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Myslíš, že to pomůže když ten vršek uříznu? Ale asi to zkusím a uvidím. Přesně jak říká Vaša, LED existuji Spojky a Rozptylky . Spojky svítí bodově, ale pár lidí mi říkalo, že často praskají, nevím, co je na tom pravdy. Spojky zase kvůli své špičce, která odráží světlo a víc ho láme zpět a ne vpřed bodově jako spojka. Mám rozptylky vzadu na osvětleni SPZ už přes dva roky a žádný problém. Předtím jsem tam měl obyčejné červené parkovačky, ale po pár měsících se na nich barva vypálí a jsou číré, takže už jsem koupil LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Chlapi, moc vám děkuji za vysvětlení. Koupím tedy ty rozptylové diody a uvidím jak s nimi budu spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jo jo mám taky doidy v předních světlech a svítěj dobře jsou to roptylovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Tady je slíbené foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Tady je slíbené foto. Díky za foto. Já jsem koupil tyto http://skveleceny.cz/Filson/Zarovka-led-12...cira_g9279.html a myslím, že mi to svítí stejně jako tobě. Jinak ty rozptylky krásně svítí po celé parabole, kdežto ty spojky byly spíš bodové. Editováno: 17. Únor 2008, autor: Konny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Díky za foto. Já jsem koupil tyto http://skveleceny.cz/Filson/Zarovka-led-12...cira_g9279.html a myslím, že mi to svítí stejně jako tobě. Jinak ty rozptylky krásně svítí po celé parabole, kdežto ty spojky byly spíš bodové. Rozdíl není jen v rozptylu ale taky cenový. Mě to vyšlo na 15,- Kč Proto jsem do těch rozptylek nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Rozdíl není jen v rozptylu ale taky cenový. Mě to vyšlo na 15,- KčProto jsem do těch rozptylek nešel. To máš pravdu, že ty rozptylky jsou dražší, ale svítí to o 100% lépe jak ty spojky. PS: jak jsi tam ty diody uchytil? To jsi je přepájel do objímky od nějaké špatné diody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 To máš pravdu, že ty rozptylky jsou dražší, ale svítí to o 100% lépe jak ty spojky.PS: jak jsi tam ty diody uchytil? To jsi je přepájel do objímky od nějaké špatné diody? Jsou přiletované na destičce na tišťáky s odpovídajícím odporem. Líp by to vypadalo s smd odporem, ten však nebyl po ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Jsou přiletované na destičce na tišťáky s odpovídajícím odporem. Líp by to vypadalo s smd odporem, ten však nebyl po ruce. OK díky, vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.