Aridea Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Zdarec, mám takový malý problém. Koupil jsem si nové autorádio Panasonic CQ C1303. Při výměně nového za starého Clariona jsem zjistil, že původně mám dva iso konektory a v Panasonicu je pouze jeden. Moc se neorientuju a chci se zeptat, jestli existuje nějaká přechodka ze dvou na jeden, nebo jak to vlastně zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 napis o.s. fancarhiri, určitě ti poradí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 urcite tam mas 2 akorat musis zapojit mezikus cos dostal k radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 urcite tam mas 2 akorat musis zapojit mezikus cos dostal k radiu Přesně tak, je to taková "redukce". Pokud ti ho nedali, na netu je toho spoustu a stojí to 100 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Přesně tak, je to taková "redukce". Pokud ti ho nedali, na netu je toho spoustu a stojí to 100 kč. Díka za rady. Je to starší autorádio, které jsem koupil ale bohužel jen to rádio. Jaký má ta "redukce" přesný název a kde se dá koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Pokud nikdo neprováděl zásah do instalace tak musí jít Panasonic připojit.Pokud jsi teda clarion neodpojil přímo od rádia... pokud můžeš tak mi pošli obrázek toho konektoru.Setkávám se s tímto jevem dosti často...konektor odpojí hned od rádia a v autě zůstane konektor, který není kompatibilní s jinou značkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Pokud nikdo neprováděl zásah do instalace tak musí jít Panasonic připojit.Pokud jsi teda clarion neodpojil přímo od rádia... pokud můžeš tak mi pošli obrázek toho konektoru.Setkávám se s tímto jevem dosti často...konektor odpojí hned od rádia a v autě zůstane konektor, který není kompatibilní s jinou značkou.... Odpojil jsem to přímo od rádia. Jenže k tomu novému rádiu mi borec nic neposlal, proto sháním něco, co by se tam dalo dostat aby mi rádio hrálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) takze to co chces pripojit je na te prvni fotce jo? tak ktomu musis mit kabel, pokud ti ho nedal tak musis si ho koupit teda na druhe fotce Editováno: 5. Únor 2008, autor: Kutil_Tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aridea Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 takze to co chces pripojit je na te prvni fotce jo? tak ktomu musis mit kabel, pokud ti ho nedal tak musis si ho koupitteda na druhe fotce Potřebuju připojit autorádio s Panasonic s jedním konektorem. V tuto chvíli mám rádio se dvěma konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 noo nejak se do toho zaplantavam ISO konektro je normovany a pokud myslis ten maly s malyma pinama tak to musis sehnat od vyrobce, na jedne strane je ten jeden maly konektor a na strane druhe je ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.