esař Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Tak dneska se mě při umývání auta podařila ulomit tryska zadního ostřikovače na třetím brzdovým světle. Jen bych chtěl vědět,zatím se mě to nepodařilo zjistit, jestli se dá sehnat samostatně,nebo jen celý světlo.A na kolik zhruba přijde. Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak sem to zjistil,sehnat se dá a stála mě 39,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 ja som pri umyvani tu trysku nechtiac zatlacil do vnutra, nechce sa mi to rozoberat, tak ju radsej nepouzivam. Nevie niekto co sa tam mohlo zlomit ??? a co treba kupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 5. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Myslím že se nic neulomilo,na trysce sou dvě packy,který ju drží v otvoru toho světla. Asi bude stačit tu trysku po oddělání plastu nad oknem a vymontování brzd. světla strčit zpátky. Pokud by byla ta packa (nebo obě) ulomená tak je potřeba koupit tu trysku. Editováno: 5. Únor 2008, autor: esař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.