aleshh Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Cena je zajímavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Vím odkud tato sranda je, já používám skoro to samé, ale s RS232. K tomu používám VAG-COM verze: IHR 304.0 a jsem naprosto spokojen. Zkoušel jsem to i s převodníkem RS232-USB s FTDI převodníkem a šlapalo to nádherně. Udělal jsem si s tím základní diagnostiku auti, naprogramoval a přizpůsobyl komfortní systém DO, přizpůsobyl i klíčky s IMMO. Pro mě taková to sranda stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Vím odkud tato sranda je, já používám skoro to samé, ale s RS232. K tomu používám VAG-COM verze: IHR 304.0 a jsem naprosto spokojen. Zkoušel jsem to i s převodníkem RS232-USB s FTDI převodníkem a šlapalo to nádherně. Udělal jsem si s tím základní diagnostiku auti, naprogramoval a přizpůsobyl komfortní systém DO, přizpůsobyl i klíčky s IMMO. Pro mě taková to sranda stačí. Má ještě někdo jinou zkušenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) Mám ho tiež. Ale USB. Používam Vag-com v. 304 ale musím sa priznať, dostal som sa len k načítaniu RJ motora. Na všetko ostatné mi vypisuje chyba komunikácie. Ovládače sú nainštalované, com port nastavený. Možno robím niekde chybičku ja alebo neviem. Ak sa mi niečo podarí iné ako len načítať RJ motora, dám vedieť. Ale inak, nikto nie je učený a tak príjmem každú radu. Editováno: 21. Březen 2008, autor: Octavius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 kup radši s FTDI chipen, ten funguje parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) No veď práve na stránke http://www.obd2.ic.cz/vag_skoda.htm je písané, že je to s chipom, ktorý spomínaš. Tak neviem. Editováno: 21. Březen 2008, autor: Octavius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.