luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zdravím všechny, opět přináším další inspiraci a la LED! Tentokrát je to osvětlení kufru a "nákladového" prostoru :) Výsledek je na následujících fotkách... Později vložím i nějaké fotky z montáže a postup Už to auto začíná být trochu jak ze StarTreku :D, ale už teď přemýšlím, co osvítím dál... :D P.S. LEDek není nikdy dost! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) jeeeeeeeeeeeeeeej to je super!!!! lediek nie je nikdy dost, tiez ich mam v aute okolo 600-700 hehe a dalsie pribudaju. Editováno: 4. Únor 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak tady jsou slíbené fotky z montáže Po uspěšném sundání plastu z víka kufru jsem rozměřil a navrtal celkem 27 děr pro LEDky... Použil jsem objímky z GES (051 002 12) a 5mm bílé LED z GM (511-714) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zabudovaný vypínač - někdy se může hodit a tahání káblů - teda byl to porod shodit všechny ty plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Pohled z vnitřní a vnější strany... Editováno: 4. Únor 2008, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Detailní pohledy - přichycení kabelů tavným silikonem... A to je vše přátelé.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) mooooooooooc krásnýýý :worthy :worthy :worthy Editováno: 4. Únor 2008, autor: montas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Mazec..... na kolik cca vyjde matroš..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak to obdivuju, to je opravdu mazec, hlavně kolik musí zabrat času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jj, to je pravda - je to drbačka - hooooodně moc práce - ale výsledek fakt stojí za to Cena materiálu cca 300,- (LED, objímky, odpory, konektor, vodiče, bužírky...) Tak to obdivuju, to je opravdu mazec, hlavně kolik musí zabrat času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jj, to je pravda - je to drbačka - hooooodně moc práce - ale výsledek fakt stojí za to Cena materiálu cca 300,- (LED, objímky, odpory, konektor, vodiče, bužírky...) Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak čekal jsem větší sumičku - takže je to spíš o tom času, který tomu člověk jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jj, to je pravda - je to drbačka - hooooodně moc práce - ale výsledek fakt stojí za to Cena materiálu cca 300,- (LED, objímky, odpory, konektor, vodiče, bužírky...) Dáš ofic povolení ke kopírování tvého geniálního nápadu...? Mě se to tááááák moc líbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hmm tééda musím se přidat ke chvále..opravdu precizní práce...nadherně udělané Ještě se jen optám...máš to napojené na zamek 5 dveři předpokládám ne ? Otevřeš svítí...zavřeš zhasne.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak to je super, kdybych vedel kde to nakoupit, tak pro to valim.. nejsem diodovy znalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 tak to je super, kdybych vedel kde to nakoupit, tak pro to valim.. nejsem diodovy znalec Tož třeba tady u nás na Křenové v GESu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jinak super ,že jsi dal i ty objednací kódy to se hodí pruchodky GES : http://www.ges.cz/?search=051+002+12&p...=cz&cur=CZK LED diody GME: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=511-714 jen kdyby někdo hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) jj, to je přesně ono... kopírovat linky už jsem byl línej A ještě jedna věc - je to zapojené po 3 LED v sérii s odporem 150ohmů Lugo: Mám to zapojené na původní osvětlení kufru. Najmis: kdo máte zájem se do toho pustit klidně můžete osvětlovat - patentovat si to nehodlám - ostatně jinak bych to sem ani nedával... Jsem vůbec rád, že tohle fórum existuje a jsou tu lidi, kteří ochotně poradí, takže věřím, že se mi to jednou "vrátí" :) Jinak super ,že jsi dal i ty objednací kódy to se hodí pruchodky GES : http://www.ges.cz/?search=051+002+12&p...=cz&cur=CZK LED diody GME: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=511-714 jen kdyby někdo hledal Editováno: 4. Únor 2008, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 jj, to je přesně ono... kopírovat linky už jsem byl línej A ještě jedna věc - je to zapojené po 3 LED v sérii s odporem 150ohmů Lugo: Mám to zapojené na původní osvětlení kufru. Najmis: kdo máte zájem se do toho pustit klidně můžete osvětlovat - patentovat si to nehodlám - ostatně jinak bych to sem ani nedával... Jsem vůbec rád, že tohle fórum existuje a jsou tu lidi, kteří ochotně poradí, takže věřím, že se mi to jednou "vrátí" :) jasnan.....já sem jen opatrnej po určitých zkušenostech tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 najmis: to vis, to je o lidech no a co ze ses dal na elektriku, ja myslel ze spolu vedete dlouhodoby boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 urcite do toho idem. ale to spracovanie je ucebnicove. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 najmis: to vis, to je o lidech no a co ze ses dal na elektriku, ja myslel ze spolu vedete dlouhodoby boj Pokud se do toho pustím...tak navrtat,usadit,zalepit zvládnu...ale s tím zapojením si raději nechám poradit...abych to nemusel dělat 2x.. třebas se něco naučím a pak už budu vědět co a jak.... pro tebe by to byla asi hračka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Zapojit to není těžké... Ale je fakt, že pro někoho, kdo není s elektrikou kamarád, může být... Dalo by se to zapojit i jenom drátama - odpory napájet přímo na vodič a pak spojit dohromady... s tišťákem je to ale elegantnější Je dobré dávat si pozor při pájení LEDek, protože jsou docela choulostivé na příliš velké teplo při pájení! Ohnout vývody o 90°podle plochých kleští cca 1-2mm od konce pouzdra, zkrátit na cca 5mm a napájet předem pocínované konce vodičů s navlečenýma smršťovacíma bužírkama. Každopádně, pokud jsi ještě nikdy nepájel, tak bych to radši nechal někomu zkušenějšímu a naučil se pájet na nečem míň choulostivém (doporučuju párej kostky z kousků drátů :D) Pokud se do toho pustím...tak navrtat,usadit,zalepit zvládnu...ale s tím zapojením si raději nechám poradit...abych to nemusel dělat 2x.. třebas se něco naučím a pak už budu vědět co a jak....pro tebe by to byla asi hračka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Pěkný, něco podobnýho má Bobik, ale ten to ladil víc do romantiky - něco s noční oblohou o tom řikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Zdravím všechny,opět přináším další inspiraci a la LED! Tentokrát je to osvětlení kufru a "nákladového" prostoru :) Výsledek je na následujících fotkách... Později vložím i nějaké fotky z montáže a postup Už to auto začíná být trochu jak ze StarTreku :D, ale už teď přemýšlím, co osvítím dál... :D P.S. LEDek není nikdy dost! tak to je nááááádheráááááá Editováno: 4. Únor 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.