Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

opět přináším další inspiraci a la LED! :) Tentokrát je to osvětlení kufru a "nákladového" prostoru :):)

Výsledek je na následujících fotkách... Později vložím i nějaké fotky z montáže a postup :)

Už to auto začíná být trochu jak ze StarTreku :D :D, ale už teď přemýšlím, co osvítím dál... :D :D :D

post-2916-1202084287_thumb.jpg post-2916-1202084282_thumb.jpg post-2916-1202084274_thumb.jpg post-2916-1202084294_thumb.jpg

P.S. LEDek není nikdy dost! :D:palec2:

jeeeeeeeeeeeeeeej to je super!!!! :punk::w00t1::specool::specool::specool:

lediek nie je nikdy dost, tiez ich mam v aute okolo 600-700 hehe

a dalsie pribudaju.

Upraveno od cartmanko

• Autor

Tak tady jsou slíbené fotky z montáže :)

Po uspěšném sundání plastu z víka kufru jsem rozměřil a navrtal celkem 27 děr pro LEDky...

Použil jsem objímky z GES (051 002 12) a 5mm bílé LED z GM (511-714)

post-2916-1202111710_thumb.jpg post-2916-1202111716_thumb.jpg post-2916-1202111758_thumb.jpg

• Autor

Zabudovaný vypínač - někdy se může hodit :) a tahání káblů - teda byl to porod shodit všechny ty plasty :feve:

post-2916-1202112479_thumb.jpg

• Autor

Pohled z vnitřní a vnější strany... :)

post-2916-1202112670_thumb.jpg post-2916-1202128092_thumb.jpg post-2916-1202112810_thumb.jpg

Upraveno od luckymann

• Autor

Detailní pohledy - přichycení kabelů tavným silikonem...

post-2916-1202113046_thumb.jpg post-2916-1202113053_thumb.jpg post-2916-1202113057_thumb.jpg

A to je vše přátelé.... :) :) :)

mooooooooooc krásnýýý :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy

Upraveno od montas

Mazec..... :palec2:

na kolik cca vyjde matroš..?

Tak to obdivuju, to je opravdu mazec, hlavně kolik musí zabrat času :palec2:

• Autor

Jj, to je pravda - je to drbačka :feve: - hooooodně moc práce - ale výsledek fakt stojí za to :)

Cena materiálu cca 300,- (LED, objímky, odpory, konektor, vodiče, bužírky...)

Tak to obdivuju, to je opravdu mazec, hlavně kolik musí zabrat času :palec2:
Jj, to je pravda - je to drbačka :feve: - hooooodně moc práce - ale výsledek fakt stojí za to :)

Díky..... :palec2:

Tak čekal jsem větší sumičku - takže je to spíš o tom času, který tomu člověk jmenuje ;)

Dáš ofic povolení ke kopírování tvého geniálního nápadu...?

Mě se to tááááák moc líbí.... :prc:

Hmm tééda musím se přidat ke chvále..opravdu precizní práce...nadherně udělané :palec2:

Ještě se jen optám...máš to napojené na zamek 5 dveři předpokládám ne ? Otevřeš svítí...zavřeš zhasne.. ?

tak to je super, kdybych vedel kde to nakoupit, tak pro to valim.. nejsem diodovy znalec :(

tak to je super, kdybych vedel kde to nakoupit, tak pro to valim.. nejsem diodovy znalec :(

Tož třeba tady u nás na Křenové v GESu ;)

• Autor

jj, to je přesně ono... :) kopírovat linky už jsem byl línej :D

A ještě jedna věc - je to zapojené po 3 LED v sérii s odporem 150ohmů :)

Lugo: Mám to zapojené na původní osvětlení kufru.

Najmis: kdo máte zájem se do toho pustit klidně můžete osvětlovat - patentovat si to nehodlám - ostatně jinak bych to sem ani nedával... :p:D

Jsem vůbec rád, že tohle fórum existuje a jsou tu lidi, kteří ochotně poradí, takže věřím, že se mi to jednou "vrátí" :) :) :)

Jinak super ,že jsi dal i ty objednací kódy to se hodí :palec2:

pruchodky GES : http://www.ges.cz/?search=051+002+12&p...=cz&cur=CZK

LED diody GME: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=produc...;detail=511-714

jen kdyby někdo hledal ;)

Upraveno od luckymann

jj, to je přesně ono... :) kopírovat linky už jsem byl línej :D

A ještě jedna věc - je to zapojené po 3 LED v sérii s odporem 150ohmů :)

Lugo: Mám to zapojené na původní osvětlení kufru.

Najmis: kdo máte zájem se do toho pustit klidně můžete osvětlovat - patentovat si to nehodlám - ostatně jinak bych to sem ani nedával... :p:D

Jsem vůbec rád, že tohle fórum existuje a jsou tu lidi, kteří ochotně poradí, takže věřím, že se mi to jednou "vrátí" :) :) :)

jasnan.....já sem jen opatrnej po určitých zkušenostech tady.... ;)

:palec2:

najmis: to vis, to je o lidech ;) no a co ze ses dal na elektriku, ja myslel ze spolu vedete dlouhodoby boj lol

urcite do toho idem. ale to spracovanie je ucebnicove. ...

najmis: to vis, to je o lidech ;) no a co ze ses dal na elektriku, ja myslel ze spolu vedete dlouhodoby boj lol

Pokud se do toho pustím...tak navrtat,usadit,zalepit zvládnu...ale s tím zapojením si raději nechám poradit...abych to nemusel dělat 2x.. ;) třebas se něco naučím a pak už budu vědět co a jak....

pro tebe by to byla asi hračka.. :palec2:

• Autor

Zapojit to není těžké... :) Ale je fakt, že pro někoho, kdo není s elektrikou kamarád, může být... ;)

Dalo by se to zapojit i jenom drátama - odpory napájet přímo na vodič a pak spojit dohromady... s tišťákem je to ale elegantnější :)

Je dobré dávat si pozor při pájení LEDek, protože jsou docela choulostivé na příliš velké teplo při pájení! Ohnout vývody o 90°podle plochých kleští cca 1-2mm od konce pouzdra, zkrátit na cca 5mm a napájet předem pocínované konce vodičů s navlečenýma smršťovacíma bužírkama. :) Každopádně, pokud jsi ještě nikdy nepájel, tak bych to radši nechal někomu zkušenějšímu a naučil se pájet na nečem míň choulostivém (doporučuju párej kostky z kousků drátů :D :D)

Pokud se do toho pustím...tak navrtat,usadit,zalepit zvládnu...ale s tím zapojením si raději nechám poradit...abych to nemusel dělat 2x.. ;) třebas se něco naučím a pak už budu vědět co a jak....

pro tebe by to byla asi hračka.. :palec2:

Pěkný, něco podobnýho má Bobik, ale ten to ladil víc do romantiky - něco s noční oblohou o tom řikal ;)

Zdravím všechny,

opět přináším další inspiraci a la LED! :) Tentokrát je to osvětlení kufru a "nákladového" prostoru :):)

Výsledek je na následujících fotkách... Později vložím i nějaké fotky z montáže a postup :)

Už to auto začíná být trochu jak ze StarTreku :D :D, ale už teď přemýšlím, co osvítím dál... :D :D :D

P.S. LEDek není nikdy dost! :D:palec2:

tak to je nááááádheráááááá :prc::palec2:

Upraveno od Dakie

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.