krupinok Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Prosím o radu, poslední dobou pociťuji v určitém rozsahu otáček vibrace, které se přenášejí do sedačky. Je to celkem nepříjemná věc. Na jaře jsem měnil silenblok u převodovky....Mohlo by to být reakční vzpěrou motoru? (mám najeto 150tis. km) Dík za radu Editováno: 5. Únor 2008, autor: krupinok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 A nikdo neporadí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanar09 Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Prosím o radu, poslední dobou pociťuji v určitém rozsahu otáček vibrace, které se přenášejí do sedačky. Je to celkem nepříjemná věc. Na jaře jsem měnil silenblok u převodovky....Mohlo by to být reakční vzpěrou motoru? (mám najeto 150tis. km) Dík za radu v nízkých otáčkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 myslíš,že to rieši 3 a pol roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.