Přejít na obsah

alu kola fabie

lubon

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny potřebuju poradit ohledně alukol mam fabii na sportovnim podvozku potřebuju radu jake mam vybrat ET a šíři rávku aby to vypadalo co nejlip tak nějak pokud možno skoro zároven s lemy ale aby to nikde nedřelo pokud mate někdo zkušenost poradte jake kola mam koupit:dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli můžu poradit, někde na netu jsem narazil na obchod, kde sis na konfiguratoru navolil typ auta, barvu a tak, no a pak sis mohl zkoušet různý kola z nabídky a viděl jsi, jak by to na tom autě vypadalo.. nemůžu si vzpomenout, kde to bylo, určitě ale najdeš kdy budeš hledat.. jinak rozměry, na to jsou tu jiné experti, nerad bych mlžil..

Odkaz ke komentáři

jo, kdyby jen dvakrát. Dohromady třikrát. Takže ty ty ty a varování.

tak to se omlouvám že to tu je už třikrát včera sem tyto stránky našel poprve tak sem z toho byl trošku zmateny a nevěděl pořádně kde co ;) Tak mrknu na ty odkazy co ste mi poslali snad tam najdu to co potřebuju. :palec2:

Odkaz ke komentáři

tak to se omlouvám že to tu je už třikrát včera sem tyto stránky našel poprve tak sem z toho byl trošku zmateny a nevěděl pořádně kde co ;) Tak mrknu na ty odkazy co ste mi poslali snad tam najdu to co potřebuju. :palec2:

na silnici je člověk taky někdy zmatený, ale pořád se musím chovat podle pravidel silničního provozu a ty si každý přečte než poprvé v životě vyjede, takže čti pravidla fóra, pak čti a pokud chceš něco udělat jiného než čtení, tak se zajímej jestli to bude o.k., víš jako parkování, taky koukáš jestli není zákaz, o.k.?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...