Aischylos Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zdravím, jelikož mi nějaká dobrá duše včera objela zadní pravé dveře klíčkem a při té příležitosti do nich i mírně kopla, skončilo auto dneska v servisu škoda...bohužel mi nebyli v té chvíli schopni říct, jestli bude nutno lakovat celé dveře, nebo si se škrábancem poraděj jinak + tu promáčklinu vyklepou a nalakují jen tu část...proto se chci zeptat, kolik si může servis účtovat za nalakování komplet dveří (obecně) (ta klempiřina už nebude tak hrozná) u fabie??? Má někdo zkušenost??? Barva červená corrida...díky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zdravím, jelikož mi nějaká dobrá duše včera objela zadní pravé dveře klíčkem a při té příležitosti do nich i mírně kopla, skončilo auto dneska v servisu škoda...bohužel mi nebyli v té chvíli schopni říct, jestli bude nutno lakovat celé dveře, nebo si se škrábancem poraděj jinak + tu promáčklinu vyklepou a nalakují jen tu část...proto se chci zeptat, kolik si může servis účtovat za nalakování komplet dveří (obecně) (ta klempiřina už nebude tak hrozná) u fabie??? Má někdo zkušenost??? Barva červená corrida...díky moc.... ahoj...ja jsem se byl informovat v autorizovanem servisu na cenu opraveni skrabnuteho zadniho narazniku a bylo mi receno, ze si za praci berou myslim ze 500 kc na hodinu, takze by ten naraznik vysel asi kolem dvou tisic...a kdybys videl, jak sem ho mel skrably, tak to bys asi taky za to nechtel dat 2000 kc...domluvil sem se s jednim z jejich lakyrniku nejak bokem a udelal mi to jako melouch:) takze to tvoje odhaduju kolem treba 3000 kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) ahoj...ja jsem se byl informovat v autorizovanem servisu na cenu opraveni skrabnuteho zadniho narazniku a bylo mi receno, ze si za praci berou myslim ze 500 kc na hodinu, takze by ten naraznik vysel asi kolem dvou tisic...a kdybys videl, jak sem ho mel skrably, tak to bys asi taky za to nechtel dat 2000 kc...domluvil sem se s jednim z jejich lakyrniku nejak bokem a udelal mi to jako melouch:)takze to tvoje odhaduju kolem treba 3000 kc? taky bych to odhadoval kolem 3 tisíc, možná ještě trochu víc s tím klepáním a kytováním atd jinak to jde stříknout po lištu a zbytek nechat, ale raději bych je stříknul celé Editováno: 6. Únor 2008, autor: pitrs78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 nechci tě strašit, ale autorizovanej servis si řekne kotel.. prohneš se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Ahoj já mám stejný poblém na předních dveřích, je to oranžová tangerine metalíza a cena dle autorizovaného servisu cca 10 000,- Kč; komplet lak na dveře a rozstřik do plochy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ahojjá mám stejný poblém na předních dveřích, je to oranžová tangerine metalíza a cena dle autorizovaného servisu cca 10 000,- Kč; komplet lak na dveře a rozstřik do plochy. tak to je teda palice, to je cena za jedny dveře, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 tak to je teda palice, to je cena za jedny dveře, jo? Přesně tak - za jedny dveře, na kterých se nějaký závistivý dobrák podepsal klíčem - rýha dlouhá 35 cm až do plniče; naštěstí ne na plech, ale pro opravu je to jedno, musí nastříkat celé dveře a okolí rozstříknout do ploch aby to tak neřvalo, cena je dle technika a lakýrníka v autorizovaném servisu, kteří dveře prohlédli. Mám pojistku i na vandalismus z toho by to šlo, ale i tak spoluúčast 5 litrů, nevím jít do toho či ne? Počkám do podzimu, do první garančky a uvidím. Jinak s...e mě to moc, a toho h....a co to provedl bych tak nakopal do k..í, že by jen uviděl oranžovou metalízu a začal by zvracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Hele lidi, já se informoval na kolik by mě takhle vyšli posraný lišty, kliky a zbytek zrcátek.. odepsali mi že 11 tisíc.. --tudíž autorizovaný servis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Přesně tak - za jedny dveře, na kterých se nějaký závistivý dobrák podepsal klíčem - rýha dlouhá 35 cm až do plniče; naštěstí ne na plech, ale pro opravu je to jedno, musí nastříkat celé dveře a okolí rozstříknout do ploch aby to tak neřvalo, cena je dle technika a lakýrníka v autorizovaném servisu, kteří dveře prohlédli. Mám pojistku i na vandalismus z toho by to šlo, ale i tak spoluúčast 5 litrů, nevím jít do toho či ne?Počkám do podzimu, do první garančky a uvidím. Jinak s...e mě to moc, a toho h....a co to provedl bych tak nakopal do k..í, že by jen uviděl oranžovou metalízu a začal by zvracet. na autorizovaný servis se vyprdni, dej to někam do dobrý lakovny a pokud pěkně trefí odstín, tak nemusí nic rozstřikovat. Podle mě se do trojky vejdeš u lakýra to jvees69: tak to je taky pěkná pálka, to snad žerou zlatý vejce, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 pitrs78: jj, vypadá to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No přátelé, tak to nakonec skončilo za 8,5K...fakt super....a jenom kvůli tomu, aby člověk nepřišel o záruku na kastli...:-((( ale aspoň mi ho zadarmo ručně vypucovali...teda jenom exteriér, interiér vypadá jak po boji...v pátek abych uklízel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Bohužel; jak píše i Aischylos; kvůli záruce na kastli nemůžu do noname lakovny, ale musím využít služeb autorizovaného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.