warhead Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Daj mi svoju nejaku email adresu a ja Ti poslem vsetko o podvozku.Bavime sa o O1?Caw Editováno: 16. Únor 2008, autor: Ján Storoška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FruFru Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Taky se mi to povedlo. Furt jsem si rikal, co to dela za zvuky, kdyz otocim na jednu stranu a taky to bylo na jednu stranu nizsi... v servise rikali, ze takovou zavadu na Oktafce vidi poprve. Ale radeji jsem vymenil obe. Sikovych nas je vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Tak sem konecne dorazil na forum tak se hned musim pochlubit ... chvilku mi klepali silenbloky na rameni, ale musely chvilku vydrzet . Pozdeji to zaclo docela loupat a auto kapku sedlo tak sem si rikal ze prece nemuzou bejt tak v haji a co se nestalo . Byla ucvakla pruzina o cely dva krouzky no kdo umi ten umi ne ? Měli jsme prasklé obě. Vůbec jsem o tom nevěděl. Nic to nedělalo. Žádné skřípání,klepání. Předek byl nízký . Měnil jsem tlumiče a při tom jsem to objevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Uplne stejne se mi to stalo taky na stejnem miste rana jako z dela a pak pri otaceni volantem skripani velmi skaredy zvuk stalo se mi to na rs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ja sem mel ucvakly posledni ocko na pruzine vzadu,doufam ze uz to neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klobuk Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Ja pred dvema tydny to same na RS. Praskla leva predni pruzina diky zadrenemu lozisku ulozeni celeho tlumice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.