Přejít na obsah

vymana plastov

02rk

Doporučené příspěvky

chcem sa spytat,neviete niekto kde by som zohnal cierne plasty?(pod palubovku,tunel,dvere).no a aka je asi cena? je s tym vela prace,mysli hlavne s tymi plastami pod palubovkou.vopred diky.mam oktavku 99,ale model 2000,ta nova palubovka :skoda:

post-15899-1202416058_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chcem sa spytat,neviete niekto kde by som zohnal cierne plasty?(pod palubovku,tunel,dvere).no a aka je asi cena? je s tym vela prace,mysli hlavne s tymi plastami pod palubovkou.vopred diky.mam oktavku 99,ale model 2000,ta nova palubovka :skoda:

Je to na pár šroubkách, koukni do bazaru, občas to tu je! Cena různá! Já to přestříkal ze šedé na černo a v poho!

Odkaz ke komentáři

jak pise Octavianek, musis hledat -_-

Odkaz ke komentáři

diky,a nemas neaky foto ako to vyzera v aute?? to vies zvedavost :palec2:

Tady na chuťovku to co potřebuješ - palubovka, dnes už mám i dveře a chystám se na plasty okolo dveří...

to vyzera supr,idem do toho hned ako budem na slovensku,uz aby som tam bol :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

máme v práci takové odmašťovadlo od LOCTITE na odmašťování před lepením, ale na Fabii jsem to dělal benzínem! JJJ mám už hotové vše krom prahů a "A" "B" "C" sloupků! No chce to určitě fouknout tak 2x, je to vidět že někde to překryje a někde néé! No na dveře 2x spray, a na palubku a tunel asi taky 2x spray!

Odkaz ke komentáři

No tedy rozhodně je to otěruvzdorné!!! :) Jinak bych to tu nedoporučoval!

ty jo, to vypadá fakt zajímavě, odmastit a už jen sprej? žádnej základ na plasty? nebo tím že je to spraj na nárazdník, tak ten základ je už v tom? co potom když leštím palubky kokpiťákem? co to dělá?

Odkaz ke komentáři

fakt staci 2 spreje na 4 dvere?

a za jak dlouho je ta barva sucha a muze se montovat tapec zpatky?

Schne to celkem rychle, ráno jsem to sundal, a odpoledne jsem to montoval, 2 nástřik tak po 30 min.! Určitě stačí 2 spreje na dveře, pokud nebudeš moc plácat!

Jinak stačí odmastit a stříkat! Já moc interiér neleštím, ale po opravě po bouračce mi ho pěkně vyvoněly a nic to neudělalo!

Editováno: , autor: Octavinek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...