02rk Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 chcem sa spytat,neviete niekto kde by som zohnal cierne plasty?(pod palubovku,tunel,dvere).no a aka je asi cena? je s tym vela prace,mysli hlavne s tymi plastami pod palubovkou.vopred diky.mam oktavku 99,ale model 2000,ta nova palubovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 chcem sa spytat,neviete niekto kde by som zohnal cierne plasty?(pod palubovku,tunel,dvere).no a aka je asi cena? je s tym vela prace,mysli hlavne s tymi plastami pod palubovkou.vopred diky.mam oktavku 99,ale model 2000,ta nova palubovka Je to na pár šroubkách, koukni do bazaru, občas to tu je! Cena různá! Já to přestříkal ze šedé na černo a v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 chcem sa spytat,neviete niekto kde by som zohnal cierne plasty?(pod palubovku,tunel,dvere).no a aka je asi cena? je s tym vela prace,mysli hlavne s tymi plastami pod palubovkou.vopred diky.mam oktavku 99,ale model 2000,ta nova palubovka jak pise Octavianek, musis hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 7. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Je to na pár šroubkách, koukni do bazaru, občas to tu je! Cena různá! Já to přestříkal ze šedé na černo a v poho! cim si to prestriekal??? myslim znacku sprayu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 cim si to prestriekal??? myslim znacku sprayu pane pozrite sa sem.. daval som docela inspirativne video http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=275 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 pane pozrite sa sem.. daval som docela inspirativne videohttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=275 Motip sprej na nárazníky - černý matný měl jsem to i na Fabii, drží to perfektně, je potřeba 2 vrstvy a dokonale před nástřikem odmastit! http://www.drostra.cz/?PID=6095&tabid=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Motip sprej na nárazníky - černý matný měl jsem to i na Fabii, drží to perfektně, je potřeba 2 vrstvy a dokonale před nástřikem odmastit! http://www.drostra.cz/?PID=6095&tabid=3 diky,a nemas neaky foto ako to vyzera v aute?? to vies zvedavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 diky,a nemas neaky foto ako to vyzera v aute?? to vies zvedavost Tady na chuťovku to co potřebuješ - palubovka, dnes už mám i dveře a chystám se na plasty okolo dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 diky,a nemas neaky foto ako to vyzera v aute?? to vies zvedavost Tady na chuťovku to co potřebuješ - palubovka, dnes už mám i dveře a chystám se na plasty okolo dveří... to vyzera supr,idem do toho hned ako budem na slovensku,uz aby som tam bol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Tady jsou dveře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Tady jsou dveře..... vyzera to fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 vypada to pekne cim si to odmastoval a kolik si tech spreju vypotreboval na spodek palubky a dverni vyplne . strikal si urcite i tunel vypada to super asi se do toho taky pustim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 máme v práci takové odmašťovadlo od LOCTITE na odmašťování před lepením, ale na Fabii jsem to dělal benzínem! JJJ mám už hotové vše krom prahů a "A" "B" "C" sloupků! No chce to určitě fouknout tak 2x, je to vidět že někde to překryje a někde néé! No na dveře 2x spray, a na palubku a tunel asi taky 2x spray! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Teda vypadá to parádně jen by mě zajímalo, jestli je to aspoň trochu otěru vzdorné, jestli se o to neopřeš a nejsi od černé barvy... celkem o tom uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Na fotkách to vypadá fakt dobře. Má ještě někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Na fotkách to vypadá fakt dobře.Má ještě někdo zkušenosti? No tedy rozhodně je to otěruvzdorné!!! Jinak bych to tu nedoporučoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) fakt staci 2 spreje na 4 dvere? a za jak dlouho je ta barva sucha a muze se montovat tapec zpatky? Editováno: 26. Únor 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Já jsem koupil celej čerejn interiér i s kobercem. Namontoval a šedé díly po částech prodal a ještě jsem na tom vydělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No tedy rozhodně je to otěruvzdorné!!! Jinak bych to tu nedoporučoval! ty jo, to vypadá fakt zajímavě, odmastit a už jen sprej? žádnej základ na plasty? nebo tím že je to spraj na nárazdník, tak ten základ je už v tom? co potom když leštím palubky kokpiťákem? co to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) fakt staci 2 spreje na 4 dvere?a za jak dlouho je ta barva sucha a muze se montovat tapec zpatky? Schne to celkem rychle, ráno jsem to sundal, a odpoledne jsem to montoval, 2 nástřik tak po 30 min.! Určitě stačí 2 spreje na dveře, pokud nebudeš moc plácat! Jinak stačí odmastit a stříkat! Já moc interiér neleštím, ale po opravě po bouračce mi ho pěkně vyvoněly a nic to neudělalo! Editováno: 26. Únor 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 a ještě jeden trapnej dotaz: když jsi namontaval zpět ty plasty , nesmrdělo to vevnitř moc barvou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 lehce! tak 14 dní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 ještě mám dotaz, jak si to udělal s takovým tím koberečkem na bocích středového tunelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 ještě mám dotaz, jak si to udělal s takovým tím koberečkem na bocích středového tunelu... Jsem barbar, vzal jsem ho taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 chcem sa opytat, ten plast ma v sebe origo take mapy,(neviem ako to nazvat) ked si to prestriekal, nezostalo to hladke??? Chcel by som prestriekat cierny intos na kremovy ako je laurin ale mam strach ze to potom zostane hladke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.