mikl Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Jde to dvěma způsoby,buď použít orig.lampičku ze Supa,nebo diody dodělat.Myslím,že je tu někdo dodělával. Světlo se dá sehnat tak za 500,-starší,ale shání se špatně,nebo nové,ale nebude nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 noooo Milane máš to pěkný kdyby někdo chtěl mám doma dvě SUP lampičky ale prodám jen s ledkama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Máš pravdu,lampa ze Supíku je opravdu nejhezčí. Aby ty jsi neměl hned dvě.To se pozná pán světla. Editováno: 26. Listopad 2008, autor: Doli Uprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozko Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 noooo Milane máš to pěkný kdyby někdo chtěl mám doma dvě SUP lampičky ale prodám jen s ledkama.. Písal som ti spravu ohladom lampičiek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 kdyby někdo chtěl mám doma dvě SUP lampičky ale prodám jen s ledkama.. Jedna lampička je už na ceste ku mne... samozrejme aj s ledkami a ďalšími drobnosťami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Včera mi už prišiel balíček od fattyho, takže lampička je už doma a dnes som bol v servise a dali mi aj piny do svorkovnice, takže to bude pripojené ako originál Keď nebude pršať cez víkend tak to aj nahodím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Tak konečne sa mi to podarilo v nedeľu spraviť, sup - lampička funguje a origo putovala do zadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Stropní lampička se nabízí např. : http://autons.pslsoftware.cz/index.php?kli...-vnitrni-superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vking Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Caute, kam mate, prosim, zapojeno napajeni difuznich LED? Jsou tyto LEDky, popr. osvetleni stropni lampicky regulovatelne pomoci regulatoru intenzity osvetleni? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Máš to na prvej strane tohto linku aj nakreslené. Áno, reguluje sa podsvit spolu s palubovkou a zapojíš ho do pinu 8 na regulácii podsvitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Včera mi už prišiel balíček od fattyho, takže lampička je už doma a dnes som bol v servise a dali mi aj piny do svorkovnice, takže to bude pripojené ako originál Kolik si za to servis vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ten pin som dostal zadarmo... Montoval som si to sám, takže servis nedostal nič a počítam žeby na mňa pozerali jak puci, že čo to po nich chcem... A ten pin nebolo treba, lebo je tam už káblik takže stačí len priletovať k nemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 je to všechno hrozně jednoduché.. jenom sehnat levně tu lampičku je problém a pak ty drahý ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Kolik to je levně sehnat lampičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak za 500 je už lacno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanezRS Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Zdravim, nevíte někdo jak tu lampičku celou stříknout na černo včetně tlačítek?rámeček je jasnej ale ty tlačítka aby prosvítaly.dikec moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanezRS Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tak jsem koupil v modelářství zakrývací pastu uvidíme jak to pude, dám vědět jak jsem dopad, nemáte někdo navíc tu redukci k tý lampě nebo nevíte kde se dá jinde koupit než jmstyle.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ahoj tak co už to máš přelakované?jak to vypadá? Na redukci se vyprdni to nic neřeší stejně je potřeba dotáhnou ještě jeden drátek na podsvícení tlačítek tak je lepší to přehodit do konektoru který tam patří a mášto vše to jak to má být a né se tam crcat z nějakou redukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petereček Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 tak tady to ohledně té lampičky aspoň trošku žije ... koupil jsem ji za něco málo přes 400 Kč a chci ji dát do stařičké Feliny (snad mě tu neukamenujete). Potřeboval bych vědět o těch pinech v té lampičce a nějaké schémátko zapojení by nebylo na škodu. Frajera z aukra jsem se ptal jestli to má podsvícení tlačítek (měl to ve Fabii) a říkal že o podsvícení tlačítek neví ... tak se ještě zeptám jestli u všech těchto CatVision bylo i podsvícení tlačítek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Zapojení je nasledujíci jestli budou sedět i barvy kabelu ve felině to netuším,pokud je lampička zapojená správně tak má podsvětlená tlačítka pokud ti frajer tvrdil něco jiného tak to měl špatně zapojené a nebo tam neměl dotažený drát k tomu podsvětlení a pak mu to nemohlo svítit. Ještě je potřeba konektor číslo 3B0 972 706 T6/1 - osvětlení natáhni třeba od spínače světel (šedo/modrá) T6/2 - T6/3 - propoj vnitřní osvětlení z původního konektoru přepoj hnědo/ modrej drát T6/4 - kostra - z původního hnědá T6/5 - propoj kladný pól vnitřního osvětlení z původního červeno/ černá T6/6 - Jinak všechno je tu na foru jíž napsané :-) Editováno: 14. Červen 2010, autor: Satfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasAHC Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 (editace) Když jsem zapojoval lampičku já, tak jsem tam měl origo od Škodovky přivedené 4 dráty. První tři tak jak praví Satfan a čtvrtý je spínaných 12V klíčkem, takže mám posvětlení a difuzní světlo spínané klíčkem. Připadalo mi zbytečné tahat další drát od světel, když to vzhledem k celoročnímu svícení vyjde na stejno Jinak u mě bylo potřeba vyměnit i rámeček ve stropnici, původní lampička byla menší - mr99. Editováno: 25. Srpen 2010, autor: tommasAHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 K té variantě co popisuje tommasAHC jen dodávám, že při zapojení podsvícení lampičky na spínaných 12 klíčkem nefunguje regulace jasu... proto se to správně tahá od světel resp. spíše od výstupu potenciometru regulace jasu podsvícení přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nIS Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Je to sice stare tema, ale ty cervene ledky sviti porad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ne, jenom když zapnes osvětlení palubky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.