Fire Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ahoj, tak to vypadá že to chcčiej...můžete mi poradit a osvětit jak to je vzadu udělaný ? tam je kineťák a přes něj prachovka ? a nebo simmering v rozvodovce a přes něj chčije olej z Haldexu ??? Nějak se mi serou ty manžety, ale co už, je to jen pryž a XX staré auto, takže to beru s nadhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 NIkdo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 NIkdo ??? jestli ti chcije olej v tom miste ktere je v tom krouzku tak to neni z haldexu,ale z diferaku a netece to pres polosu ale kolem te priruby takze asi vymenit simerink a samozrejme olej v diferaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry5 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) no a ja som bol dnes na STK a dosť bolo vidieť olej priamo pod hadlexom na tej vzpere zo spodu pod ním. Odkiaľ to asi ide, žeby to v servise slabo dotiahli filter alebo tam je ešte niečo okolo čoho to môže tiesť. Poradte kto stým mate sakúsenosť. Olej s filtrom menený cca 4 mesiace. Na spodu bola až čistá kvapka oleja. Editováno: 11. Únor 2008, autor: jerry5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.