Přejít na obsah

Sraz superbů

vick

Doporučené příspěvky

Jj ale dame vikend at muze kazdy..... -_-:)

Já dělám i víkendy,ale to není žádný problém.Jel bych ikdyby nevím co.Chlapi vy kteří víte o nějakém místečku,kde by to mohla rozbalit partička sůpáků a našich skalních příznivců(tímto zdravím Vorlajz,superfatty),tak navrhněte.Je úplně jedno kde by to mělo být.I borci ze Slovenska nechť přednesou návrh,pokud je něco napadá.

Už teď se těším jak mé děcko.Bohužel v mém okolí jsou jen samá parkoviště kolem super a hypermarketů.A když už je někde pěkně,tak nevím nevím jestli by tam vlezla partička dejme tomu 20 aut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mne je krasna prehrada Sec a konopac v Hermanaku :)

Urcite by to slo domluvit.....mam se poptat ? :)

No jasně,zkus to,Seč by byla super.Koupání,grilování nějaký to pivko,baby tam taky určitě nějaký budou,aby bylo na co koukat a místa na parkování supiků je tam dost,pokud si matně vzpomínám.Nějakou spanilku by jsme taky zvládli,třeba do Čáslavi,Kutný hory nebo Chrudimy na náměstí,to by se taky dalo domluvit.Poptej se,napiš co by to stálo a pak budem tvořit seznam,mě si napiš jako prvního,jedu 100%. -_-:scooter::kol-147::kol-35:

Odkaz ke komentáři

No myslím že kluků by dorazilo dost.Nebo aspoň tolik co na sraz.I 12 supíků udělá pěkný mazec ale samozřejmě že čím víc tím líp.Až to dostane nějakou podobu,tak začnem verbovat a určitě ani kluci ze Slovenska nezůstanou pozadu.Co ty na to Sebring a spol?

Odkaz ke komentáři

zdrávím sraz byl fajn a už se těším na další. :palec2:

Na vzdálenosti mi nezáleží,teď sem to měl 330 km a zvládli sme to v poho.

Ten kemp by byl fajn a pokud termín se domluví nějak dopředu tak určitě pojedu.Nenechám si to ujít.

tady ještě moje fotečka :palec2:

post-17528-1214480666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
S R A B E

na liťákách a naleštěný to se chlubíš, ale zasviněný na plecháčích to neukážeš co...... :kol-36:

za prvé plecháče nemám ,pouze 2x alu zima-léto.ale to je nepodstatné,pochybuji,že dáme dohromady do konce roku sraz,byt i vánoční,ale zkus to navrhnout :);)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...