Petřík junior Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Dva dny by byl mazec to by byl rachot Vassa by zvucil :smich: a my sme popijeli,jedli a povidali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 ......a v álejích by bylo zase nablito.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Dva dny by byl mazec to by byl rachot Vassa by zvucil :smich: a my sme popijeli,jedli a povidali Tak to by bylo super,něco naplánujem a jedem. Editováno: 24. Červen 2008, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jj ale dame vikend at muze kazdy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Jj ale dame vikend at muze kazdy..... No jasně že víkend,jinak by to asi nemělo cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Tak ted ale kam...???Pokud to chcem na vice jak jeden den tak by byl nejlepsi nejaky kemp,ja mam ve svem okoli pouze Sec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 to Paolo: No teda sedám si na zadek a klobouk dolů před tou panoramatickou fotkou s NICKama.. fakt bezva.. nalepím si to na čelní sklo místo stínítka abych viděl koho mám zdravit.. .... Ď a s tím čelním sklem to nepřeháněj abys viděl, nauč se nás rozpoznat zpaměti ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Jj ale dame vikend at muze kazdy..... Já dělám i víkendy,ale to není žádný problém.Jel bych ikdyby nevím co.Chlapi vy kteří víte o nějakém místečku,kde by to mohla rozbalit partička sůpáků a našich skalních příznivců(tímto zdravím Vorlajz,superfatty),tak navrhněte.Je úplně jedno kde by to mělo být.I borci ze Slovenska nechť přednesou návrh,pokud je něco napadá. Už teď se těším jak mé děcko.Bohužel v mém okolí jsou jen samá parkoviště kolem super a hypermarketů.A když už je někde pěkně,tak nevím nevím jestli by tam vlezla partička dejme tomu 20 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 U mne je krasna prehrada Sec a konopac v Hermanaku Urcite by to slo domluvit.....mam se poptat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 U mne je krasna prehrada Sec a konopac v Hermanaku Urcite by to slo domluvit.....mam se poptat ? No jasně,zkus to,Seč by byla super.Koupání,grilování nějaký to pivko,baby tam taky určitě nějaký budou,aby bylo na co koukat a místa na parkování supiků je tam dost,pokud si matně vzpomínám.Nějakou spanilku by jsme taky zvládli,třeba do Čáslavi,Kutný hory nebo Chrudimy na náměstí,to by se taky dalo domluvit.Poptej se,napiš co by to stálo a pak budem tvořit seznam,mě si napiš jako prvního,jedu 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 já taky jeduuuuuuuuuuu.Nikdy jsem tam nebyl,vím o ní,ale neměl jsem tu čest.Tak se fakt poptej na podmínky a jestli příjdou i jiné návrhy,tak rozhodnem většinově.Opět si myslím,že na vzdálenosti nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ok kluci hned jak bude cas to poshanim mam tam par znamych tak snad neco splasim..... Jinak spanila jizda by byla urcite,rad vas tu provedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Na vzdálenosti určitě nezáleží,jen aby nás bylo dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 No myslím že kluků by dorazilo dost.Nebo aspoň tolik co na sraz.I 12 supíků udělá pěkný mazec ale samozřejmě že čím víc tím líp.Až to dostane nějakou podobu,tak začnem verbovat a určitě ani kluci ze Slovenska nezůstanou pozadu.Co ty na to Sebring a spol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 zdrávím sraz byl fajn a už se těším na další. Na vzdálenosti mi nezáleží,teď sem to měl 330 km a zvládli sme to v poho. Ten kemp by byl fajn a pokud termín se domluví nějak dopředu tak určitě pojedu.Nenechám si to ujít. tady ještě moje fotečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 no Sebring by aj bol za, ale je momentalne takych 2000 km od domova svoje dovody som uz raz pisal Petrikovi, ked sa rozhodovalo o Kvasinach (cesta tam a spat by bola takych 5 000 km a to je vazne dost ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 by bola takych 5 000 km a to je vazne dost ) to někdo najede za rok :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Když jsem jel ze srazu, tak na výpadovce z Prahy jsem zastavil u mekáče naproti kačeně ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quakmen Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Takže chlapi, s vašim přispěním jsme nyní komplet !!! moc hezky vyfocený, a to jsem si musel vytisknout, dal jsem si to na 9,5 stránky A4 a dám si to doma na zeď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Kluci, co nějaký další sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ...někdy na jaře .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 ...někdy na jaře .... S R A B E na liťákách a naleštěný to se chlubíš, ale zasviněný na plecháčích to neukážeš co...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 S R A B Ena liťákách a naleštěný to se chlubíš, ale zasviněný na plecháčích to neukážeš co...... za prvé plecháče nemám ,pouze 2x alu zima-léto.ale to je nepodstatné,pochybuji,že dáme dohromady do konce roku sraz,byt i vánoční,ale zkus to navrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Mini sraz - motokáry Radotín! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.