Sebring Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak ho naloz do kufra a hotovo miesto rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Hele tak uz nas je si myslim dost ne ??????Kdyby nevysla Skoda tak by stacilo jet jen tak,ale bude to pekny....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Jedu taky samozřejmě , ale až někdy v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterg Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 skusim par kmod bratislavy zistit prenajom golfoveho arealu. dam vcediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 skusim par kmod bratislavy zistit prenajom golfoveho arealu. dam vcediet myslis v ciernej vode? my sme tam mali firemnu akciu je to tam dost ze OK a byvam odtial asi 5 min ,bola by spokojnost ,len neviem ci bratia cesi to nemaju daleko do BA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 myslis v ciernej vode? my sme tam mali firemnu akciu je to tam dost ze OK a byvam odtial asi 5 min ,bola by spokojnost ,len neviem ci bratia cesi to nemaju daleko do BA No zase tak daleko to není . Určitě to bude stát za to a hlavně se konečně sejdeme takže mě BA vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 myslis v ciernej vode? my sme tam mali firemnu akciu je to tam dost ze OK a byvam odtial asi 5 min ,bola by spokojnost ,len neviem ci bratia cesi to nemaju daleko do BA Jaké daleko?Vzdálenost neřešme.Jé úplně jedno,kde to bude.Jestli v Česku nebo na Slovensku.Ať to je kdekoli,vždycky to bude mít někdo blíž a někdo dál.Sejít se to je cíl. Kdyby vyšla MB je to super,když ne ,nic se neděje.Pokud máte někdo nějaké kontakty na dobrá místa,tak se s náma podělte. Co se týče termínu,myslím že ideální bude tak nejdřív červen.Dřív asi ne.Co myslíte?Hned jak určíme nějaké místo,tak bysmě se tady měli závazně vyjádřit kdo pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak koukam ze letos to opravdu muze vyjit... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pampo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.Nemusí to být ani celý víkend,stačí den. Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. jdu na sto procent do toho. Na kdy to chystáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pampo Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.Nemusí to být ani celý víkend,stačí den. Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. jdu na 100% do toho. na kdy to chystáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Si zlepsujes pocet prispevku nebo proc pises dvakrat a ne on chysta ale nase fooorum..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Si zlepsujes pocet prispevku nebo proc pises dvakrat a ne on chysta ale nase fooorum..... Tak tak naše forum chystá. Jinak se musí jednak vyjádřit ti,kteří mají nějaké ty kontakty a pak až na nich bude záležet co a jak.Teď je ideální čas plánovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaizerSoze Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 kolem velikonoc jedu tam někam k bánský bystrici nebo jak se to menuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rr1 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Tež se mnou mužete počítat!!!!!!!!! Jsem z Českého Těšína ale dojezd kamkoli není problém Editováno: 25. Březen 2008, autor: rr1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak jestli pocitam dobre tak nas je uz 22 :D to bude pekna flotila vlajkovych lodi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak jestli pocitam dobre tak nas je uz 22 :D to bude pekna flotila vlajkovych lodi!!!! No já to nepočítal zatím,ale jestli to je ten počet co píšeš,tak to bude hodně hodně zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 No já to nepočítal zatím,ale jestli to je ten počet co píšeš,tak to bude hodně hodně zajímavé. jee to tak....a to se mne stejne porad zda ze nas je vic..... kazdopadne to bude mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nebojte, on se někdo ještě přidá, až bude danný termín a místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ze by tricitka to bude zhruba kolona 400metru to bude dcl masyrka na semaforech...to si neumim ani prestavit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Taky bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEDO Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jedu taky a je mi jedno kde je to dobry napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jadlo Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... Editováno: 27. Únor 2008, autor: Jadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No tak já se taky hlásím...pokud jej do té doby neprodám... :-( Skvělej nápad... Jsem z Havířova a pro mne je ideální max.Brno, ale ta Mladá Boleslav s exkurzí v automobilce by byl luxus a na 99% bych dorazil taky... .... já jsem z Bohumína kámo(dálka nehraje roli).Nic neprodávej.Sup je sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Já bych se přimlouval za tu Mladou Boleslav, kdo že to tam obšlápne a ještě bych navrhoval termín květen nebo do půlky června, pak všichni se rozprchnou po dovolených ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Já bych se přimlouval za tu Mladou Boleslav, kdo že to tam obšlápne a ještě bych navrhoval termín květen nebo do půlky června, pak všichni se rozprchnou po dovolených ! Kolega Vytlacil říkal,že obhlédne terén,takže musíme vyčkat s čím přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.