Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ahoj,mam vybrate repro do OI hertz DSK 165,nevies vojdu mi bez neakych uprav do podloziek MDF od milanaII??
Podložky od Milana na to nemají vliv.Rozhodující je velikost magnetu.Pokud je do 80mm tak je to bez úprav.Pokud nad tak bude magnetu vadit rožek dveří u stahovačky okna.
Vloženo
ahoj,mam vybrate repro do OI hertz DSK 165,nevies vojdu mi bez neakych uprav do podloziek MDF od milanaII??

už jsme to spolu řešili a vyřešili. DSK mají magnet o prům. 80 mm. Instalace - No problemo :palec2:

Vloženo
Podložky od Milana na to nemají vliv.Rozhodující je velikost magnetu.Pokud je do 80mm tak je to bez úprav.Pokud nad tak bude magnetu vadit rožek dveří u stahovačky okna.

:palec2:

Vloženo

Jenom doplnim, ze DSK 165 se budou vyprodavat stejne tak jako DCX 690 a tento tyden na ne zacnou velke akce za super ceny :palec2:

Vloženo
Přehlídnul jsem že vybíráš mezi powerbass a axton. Volil bych powerbass.

čau nevadi ze ty powerbassy jsou 3 ohmové, bude to zapojeny jen radio?

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím. Někdo tady napsal že zadní plasty na combi pod kterýma jsou repra jdou rozebrat dobře. Mohl by někdo podrobněji popsat prosím??? Hledal jsem tady nějaký návod ale nenašel...Díky moc.

Vloženo (editace)
Zdravím. Někdo tady napsal že zadní plasty na combi pod kterýma jsou repra jdou rozebrat dobře. Mohl by někdo podrobněji popsat prosím??? Hledal jsem tady nějaký návod ale nenašel...Díky moc.

Vemeš (myslil ze 10 klic a křížový šroubovak),na konci toho plastu pod oknama v zadu jsou dva křižáky, pak otevřeš ty boční kapsy a na tom plastu co chces sundat odsroubujes matku, na leve strane myslim dve a v pravo je jedna, dále sundáš roletu (vycvaknes) a na kazde strane je po křížovém šroubu a dalsi mysli jeste kdyz odklopiš sedadla.Práce asi na pet minut, zvladnes i bez návodu :palec2:

Editováno: , autor: Jen
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...