Přejít na obsah

Neuvěřitelná prezidentská volba

jirkaK

Doporučené příspěvky

kdo mě teda překvapuje, jakej je slabingr, je Mejstřík. Na to, že je v politice a veřejným dění od revoluce musím říct, že se nenaučil ještě ani mluvit, natož myslet.

Já bych ho tak nepodceňoval. Je snad jediný, kdo se neschovává pod osvědčená klišé,

ale mluví tak, co si myslí většina lidi v diskudích k článkům či kauzám.

Myslím, že s ním i souhlasím: za hlasy pro Klause se dají ve prospěch KDU očekávat

miliardy odškodnění za majetek církví a dále zamezení dalšího stíhání Čunka.

A to je ech morálně odouzení hodný akt. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych ho tak nepodceňoval. Je snad jediný, kdo se neschovává pod osvědčená klišé,

Myslím, že s ním i souhlasím: za hlasy pro Klause se dají ve prospěch KDU očekávat

vzdyt neumi ani mluvit, rikal nesmysly...tohle v politice nema co delat!!! to bych se fakt stydel

Odkaz ke komentáři

ale vždyť on se nenaučil ještě ani to základní, co musí vrcholný politik umět a to je rétorika. Ten člověk koktá, přeříkává se a není schopen udržet myšlenku. V tomhle směru je vysloveně špatej. Moc dobře si pamatuju jeho revoluční vystoupení, kdy s Šimonem Pánkem vedli studentskou revoluci a v jeho dnešním vystupování nevidím téměř žádnej kvalitativní posun. Pořád je to takovej barikádovej bojovník a ne politik. Pro mně tenhle člověk prostě žádná persona není a nebude. Říká se, že revoluce požírá svoje děti, ale jeho nějak minula, protože měl po listopadu se ctí skončit a nesrat se do politiku, kterou neumí. Koukni třeba na Bobošíkovou, tu teda mimochodem jako člověka moc nemusím, ale jako diplomat a politik je skvělá.

Odkaz ke komentáři

ale vždyť on se nenaučil ještě ani to základní, co musí vrcholný politik umět a to je rétorika. Ten člověk koktá, přeříkává se a není schopen udržet myšlenku. V tomhle směru je vysloveně špatej. Moc dobře si pamatuju jeho revoluční vystoupení, kdy s Šimonem Pánkem vedli studentskou revoluci a v jeho dnešním vystupování nevidím téměř žádnej kvalitativní posun. Pořád je to takovej barikádovej bojovník a ne politik. Pro mně tenhle člověk prostě žádná persona není a nebude. Říká se, že revoluce požírá svoje děti, ale jeho nějak minula, protože měl po listopadu se ctí skončit a nesrat se do politiku, kterou neumí. Koukni třeba na Bobošíkovou, tu teda mimochodem jako člověka moc nemusím, ale jako diplomat a politik je skvělá.

no nevim nevim...Bobosikova ma nazory uplne jiny a klidne se necha nominovat za KSCM to je co???se potrebuje zviditelnit to je tak jediny

Odkaz ke komentáři

Pánové, asi se neshodneme lol ale musím říci jedno:

podívejte se na proslovy jiných politiků. Jsou všechny stejné, všichni to myslí

s prezidentskou volbou nejlépe, všichni jsou neúplatní, všichni mají za sebou své pevné voliče, atd.

Ve výsledku se však na celý akt nedá zblízka dívat, protože je to ve skutečnosti úplně obráceně.

Někde bude chyba: kde???

Odkaz ke komentáři

Pánové, asi se neshodneme lol ale musím říci jedno:

podívejte se na proslovy jiných politiků. Jsou všechny stejné, všichni to myslí

s prezidentskou volbou nejlépe, všichni jsou neúplatní, všichni mají za sebou své pevné voliče, atd.

Ve výsledku se však na celý akt nedá zblízka dívat, protože je to ve skutečnosti úplně obráceně.

Někde bude chyba: kde???

máš pravdu, ale většina z nich to aspoň umí národu patřičně podat. Mejstřík ne. Jeho vystoupení jsou prostě ubohý až trapný, bez ohledu na to, co chtěl autor sdělit.

Odkaz ke komentáři

Necekane ;) Ja jen nechapu kam se srala, kdyz ji bylo jasne ze nema ani nejmensi sanci !

Normální politický body. Kolik lidí v zemi může říct : byl jsem kandidátem na prezidenta ? To jí přeci hrozně zvedne kredit i tam, kde dneska je, v evropským parlamentu.

Odkaz ke komentáři

Normální politický body. Kolik lidí v zemi může říct : byl jsem kandidátem na prezidenta ? To jí přeci hrozně zvedne kredit i tam, kde dneska je, v evropským parlamentu.

presne tak!!! mam uplne stejny nazor jen to kym se nechala nominovat ze sebe udelala to co o ni pisou

Odkaz ke komentáři

Připomíná mi to tu hříčku jako v tom videu z USA, když se volil jejich prezident (Al gore v. Bush).

Bylo to úplně stejné. Kdo viděl 4/11 fahrnheita, musí mi dát za pravdu. Každopádně polslanec Snítilý (ČSSD)

bude na truc dnes hlasovat pro Klause.

Zatímco vzápadních zemích by se takovýto poslanec vzdal poslaneckého mandátu, který mu vložili

do rukou jeho voliči, Česko má opět svou vlastní specilitku: "držet se tam zuby nehty", protože tolik peněz

za nic můžete dostat pouze jako "zákonodárce" (ty uvozovky jsou zde strašně důležité).

Nicméně musím zdůraznit, že "přeběhlíci" to nikdy neměli příliš lehké (a to už dob jakýchkoliv konfliktů a válek)

Jejich původní mateřská strana od nich již dá navždy ruce pryč, ta nová strana je sice jen tak na oko přijme,

ale po využití (vytěžení, kdy poslouží jejich zájmům) jej stejně odkopne. No a takovou budoucnost má právě

ve svých rukouch p. Snitilý. Tak si říkám, že bych vlastně nechtěl být ani ooním p. Snítilým a dokonce ani

jeho sousedem ;)

Další 4 roky V. Kluse jako prezidenta je jen prázdným přešlapováním na místě a upevnění mocenských

pozic ODS. Demokracie znamená v překladu "vláda lidu". Jak vidíte, sami občané mohou jen bezmocně přihlížet

nechutné, trapné a nedůstojné frašce, honosně nazvanou "volba prezidneta" a nechutnému kupčení ve smyslu "něco za něco".

HNUS, VELEBNOSTI. :aggressive:fuck

p.s. o bedýnku bublinek (šampíčka :) bych se vsadil, že kdyby volili sami občané, zvítězil by s přehledem Jan Švejnar.

tak to šáňo bys projel

Odkaz ke komentáři

Nemyslim si !

maximalne tak muzes doufat ze vyhraje ten koho si ty prejes na hrade a eventuelne bys mu dal hlas,...ale je to jen tvuj nazor a neznamena ze kdyz si to myslis ty tak i vetsina obyvatel CR, ikdyby to tvrdila agentura STEM tak to neni duveryhodne, protoze se ptaji jen nahodne urciteho poctu obyvatel a z dotazovanych udelaji vysledek pro celou CR = vysledek vycucany z prstu

Petr: ja tak leda muzu doufat ze bys to sampano prohral ;)

A kdo ceka ze se Svejnarem prijdou zmeny, tak toho se nedocka, bohatsi nebudeme ani za Klause ani za Svejnara ani nikoho jineho, prezident je jen figurka, ktera stejne nic razantniho nemuze udelat

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...