Přejít na obsah

Svíčky LPG 1.6 74 kW AKL

driver

Doporučené příspěvky

Našel sem tu na foru něco o svíčkách na tenhle motor,ale ne se zkušeností s LPG.Co máte za svíčky na 1.6 AKL s LPG?Prosím poraďte.

Mám Bosch +7, FR 7 LDC+. Bez problémů. Před lety jsem je vzal místo NGK. Jinak na LPG bude lepší dřív vyměnit. Tak max 45tkm.

Karel.lpg doporučuje pro tuto motorizaci a LPG Brisk DR15YPP-1. Provádí montáže plynu tak u něj hovoří zkušenosti.

Příště je vyzkouším. Brisk má i svíčky přímo na LPG ale na ně jsem neslyšel pozitivní ohlasy (v jiných motorech). Sám jsem je nezkoušel.

Editováno: , autor: milix
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co říkáš na svíčky Denso Iridium Power,ale je to pálka.Ty myslím,že by byli asi nejlepší na LPG.Mám tam teď asi origo nevím co tam vůbec mám.Na plyn se mi zdá,že auto má takový nepravidelný chod,když je studenější.

A jak za tepla?

Co máš za systém? Nemáš nic v podpisu. Nepravidelný chod se mi taky projevoval s přechodem na zimní poměr a po seřízení OK.

Svíčky můžou taky způsobovat nepravidelný chod a jak píšeš nevíš jaké tam jsou a asi ani jak dlouho. Vyměnil bych je a pak se uvidí.

Zapalování na LPG musí být 100%. Já měnil i kabely. Na benál OK a na LPG škubalo, po výměně OK.

Ty DENSO svíčky jsou celkem drahé ale zeptám se jinak. Kolik mají kontaktů? Já je viděl v jednom obchůdku ale ta cena mě odradila i na to aby mi je rozbalil.

Na LPG by byly nejvhodnější jednokontakty. Tchán má Kango s origo plynem a má tam jednokontaktní svíčky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...