Vinca Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) doufam, ze nejsem posledni, ktery o tom vi, ale nasel jsem na jednom foru, jak borec zjistije, jak by sli udelat svitici kotouce. celkem zajimavy - nevite nekdo neco o tom? jinak tady je odkaz na video: a taky tu dam nejaky fotky pro predstavu. Editováno: 11. Únor 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tuzzing ... NOT SUPPORTED ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 hlavně bych chtěl vidět jak dlouho tam ty smd-čka vydrží,asi tak do rpvního sešlápnutí brzdy,možná ani to ne,navíc jak by si to chtěl nainstalovat do kotouče,to tak max. do vrtaných,ale jak k tomu přivíst štávu?leda na bateríí ale to by bylo krátkodobé použití,hlavně při prvním umytí kol vapkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 tak zjistil jsem dalsi fakt, stava tam neni, na ten kotouc by jsi dal z druhe strany civky, ktere by otacenim kotouce robili proud, ale funguje to tak, ze ten kotouc je falesna brzda, tak proto jsou tam ty SMD, za tim kotoucem je schovana druha brzda, ktera opravdu brzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Vinca, takovej rozumnej člověk, tak pěkný návody a teď taková krávovina....co řešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 viewer napsal: Vinca, takovej rozumnej člověk, tak pěkný návody a teď taková krávovina....co řešíš ale no tak, jsem to nekde cul, tak se ptam, nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Vinca napsal: ale no tak, jsem to nekde cul, tak se ptam, nic vic pokud to mermo chceš,tak si kup poklice kol,kde je imitován brzd kotouč,ke všemu vrtaný a tam si to dej a napájej to baterií,no ale fakticky tuzing,to nee,na octu nee,tak na 105L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Nebo začni pořádně brzdit a budou ti taky svítit do červena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.