Rosi Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Mám problém u O1 92kw rv97. Asi měsíc se mi stává, že ráno přijdu k autu, nastartuju a to okamžitě zdechne. Napodruhé už běží normálně. Dělá to jen při prvním nastartování, pak když auto stojí i půl dne, tak už startuje hned. Co to může být? Mám strach z imobilizéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Mám problém u O1 92kw rv97. Asi měsíc se mi stává, že ráno přijdu k autu, nastartuju a to okamžitě zdechne. Napodruhé už běží normálně. Dělá to jen při prvním nastartování, pak když auto stojí i půl dne, tak už startuje hned. Co to může být? Mám strach z imobilizéru. Ano imobilizer. Tento ročník bývá častá závady propojovací kablík od immobilizeru u spínací skříňky. Pohledej ve starších tematech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 A svítí ti přit om kontrolka imobilizéru? Pokud by to bylo tím, asi by se měla rozsvítit, tedy myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) ahoj chlapi mám 1,8 20V a při nízkých otáčkách to neustále zdechá,dojíždění na křižovatky nebo parkování je tak na 3 startování.ppo startu otáčky kolísají ,vyskočí na 1100 a pak kolísají až na 850,rozjezd v pohodě ale pak to vypadá že neumím řídit poraďte co s tím díky Editováno: 17. Únor 2008, autor: carmain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Škrtící klapka-vyčistit a nastavit přes vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.