Hrábě Fernétti Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Zdravim chcek by som sa spytat na octaviu I rocnik 2000, motor 1.8 20V, su povolene elektrony 17"?? v technicaku mam 16" ale vraj na niektore typy su dovolene 17 ak si vypytam u predajcu vynimku a potom si ich dam zapisat... viete mi poradit? dakujem Když k motoru 1.8 20V přidáš Turbo a dozadu nalepíš RS, tak budou i ty 17" kola v TP !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neios Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 no hej, ale potrebujem inu odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 no hej, ale potrebujem inu odpoved podívej, dej tam klidně 17 alu a neřeš to. Já jezdím na 17 už dost dlouho a policajti mě už zastavili několikrát. Podívali se na vzorek pneu a pokud vypadá ok tak ti nic neřeknou. Já mám taky napsané v tech. nejvíc 16" a neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.