Přejít na obsah

Váha vzduchu

Peca.as

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chci se zeptat na váhu vzduchu. Jakožto nový majitel 1.9 81kw combi 2002 jsem prošel tyto stránky a našel, že tato součástka je trochu náchylná (jako jedna z mála) k neposlušnostem. A skutečně včera ráno na dálníci mě ve 130 kmh najednou někdo chytil za zadek a jako kdyby jsem tahnul karavan. Max rychlost těch 130 ale ta doba než to rozjela. řekl jsem si váha to bude...nebo něco jiné. Zastavil jsem a odpojil váhu. Jelo to uplně stejně. Po cca 10 km jsem ji připojil a hurá jelo to zase ok. Večer jsem kontakt odpojil a prostříkl kontoxem. Chci se zeptat jakým způsobem odchází ta zmíněná váha vzduchu, nebo jinak začala se se mnou loučit nebo to byl jen špatný kontakt. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, chci se zeptat na váhu vzduchu. Jakožto nový majitel 1.9 81kw combi 2002 jsem prošel tyto stránky a našel, že tato součástka je trochu náchylná (jako jedna z mála) k neposlušnostem. A skutečně včera ráno na dálníci mě ve 130 kmh najednou někdo chytil za zadek a jako kdyby jsem tahnul karavan. Max rychlost těch 130 ale ta doba než to rozjela. řekl jsem si váha to bude...nebo něco jiné. Zastavil jsem a odpojil váhu. Jelo to uplně stejně. Po cca 10 km jsem ji připojil a hurá jelo to zase ok. Večer jsem kontakt odpojil a prostříkl kontoxem. Chci se zeptat jakým způsobem odchází ta zmíněná váha vzduchu, nebo jinak začala se se mnou loučit nebo to byl jen špatný kontakt. Díky

To nebude asi váha . Spíš přidřené lopatky turba. TO chycení za zadek - padne do nouzového režimu. Po zhasnutí a znovu nastartování to jede asi normálně že?

Tak hledej ve starších tematech. Je tady toho hafo.

Odkaz ke komentáři

To nebude asi váha . Spíš přidřené lopatky turba. TO chycení za zadek - padne do nouzového režimu. Po zhasnutí a znovu nastartování to jede asi normálně že?

Tak hledej ve starších tematech. Je tady toho hafo.

No tak to mám radost, já to nevypnul při tom odpojení, až podruhé, když jsem to připojoval. Ale jakto že to od té doby zase jede OK? Pokud byde přidřené nebo tak něco, čekal bych že na fest a ne po restartu OK.

Odkaz ke komentáři

Koukam, ze ty chces proste jenom poradit rychle a cist se ti nechce. Je toho tu 3 prdele o tomto problemu ...

Omlouvám se, psal jsem že to tu pročítám vše co uvidím zajímavé. Vzhledem k tomu, že jsem nový je to skoro vše, takže je možné že jsem to ještě nečetl, nebo to četl před tím. Takže se omlouvám a prosím o trochu shovívavosti. Našel jsem jak příspěvky k turbu, tak váze vzduchu. Dle mne to může být obojí, tak jsem se zeptal....

Peca

Odkaz ke komentáři

Pokus se najít někoho s diagnostikou, nalogujte zkušební jízdu a pak uvidíš.

Jinak hledej, řetězce - ztráta výkonu; padá do nouzáku, regulace atp

Přihlas se na diesselpower foru a čti příspěvky pana Humla, máš tam i prográmek na čtení logů (logview) a zbytek těch tří prdelí info o tomto problému jak už ti někdo napsal.

Editováno: , autor: Liboro
Odkaz ke komentáři

Pokus se najít někoho s diagnostikou, nalogujte zkušební jízdu a pak uvidíš.

Jinak hledej, řetězce - ztráta výkonu; padá do nouzáku, regulace atp

Přihlas se na diesselpower foru a čti příspěvky pana Humla, máš tam i prográmek na čtení logů (logview) a zbytek těch tří prdelí info o tomto problému jak už ti někdo napsal.

Děkuji, pokusím se. Ještě jednou se omlouvám za nedočkavost. Jen doplním, teď jsem byl zkusit odpojit váhu vzduchu a auto se chovalo uplně přesně jak jsem popisoval. Po připojení opět Ok. Tím netvrdím, že to není problém který popisujete. Diagnostiku musím u někoho sehnat, pak bych měl vědět víc. Díky za odpověď.

Editováno: , autor: Peca.as
Odkaz ke komentáři

Děkuji, pokusím se. Ještě jednou se omlouvám za nedočkavost. Jen doplním, teď jsem byl zkusit odpojit váhu vzduchu a auto se chovalo uplně přesně jak jsem popisoval. Po připojení opět Ok. Tím netvrdím, že to není problém který popisujete. Diagnostiku musím u někoho sehnat, pak bych měl vědět víc. Díky za odpověď.

Tím, žes tu váhu odpojil tak tam samozřejmě chyba váhy bude zapsaná, ale váhou to přesto asi nebude. Když padne motor do nouzového režimu tak zpravidla po dalším nastartování zase jede normálně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...