Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zacal mi blbnout central tim zpusobem,ze se mi po odemceni dalkou rozsviti kontrolka otevreni dveri ikdyz jsou vsechny zavrene.ta kontrolka po chvili zhasne,ale nefunguje opetovne zamceni.na vagu mi chodi dvere jak maji,ale nevim jak zkontrolovat 5te dvere nevite kde je ve vagu najdu?

Upraveno od drroman

zacal mi blbnout central tim zpusobem,ze se mi po odemceni dalkou rozsviti kontrolka otevreni dveri ikdyz jsou vsechny zavrene.ta kontrolka po chvili zhasne,ale nefunguje opetovne zamceni.na vagu mi chodi dvere jak maji,ale nevim jak zkontrolovat 5te dvere nevite kde je ve vagu najdu?

můžeš sklopit zadní sedačku a mrknout do kufru na světílko jestli svítí

blok z hlavy nevím a ani nevím jestli tam je

• Autor

nerozumim tomu,kdyz to zkousim z auta a mam zapojeny vag tak chodi vsechno jak ma,svetlo v kufru se nerozsviti,jen se asi na 20s rozsviti kontrolka ot.dveri po odemceni dalkou :mellow: nevite co to muze byt?

Být tebou,tak sundám čalounění dveří řídiče a kouknu se na svorkovnici u řídící jednotky dveří.Asi tam budeš mít trocha vlhko,budou načlé konektory v ř.j a svorkovnici svazku.Nepíše ,jaký máš rok a řekl bych,že asi 2002-3

• Autor
Být tebou,tak sundám čalounění dveří řídiče a kouknu se na svorkovnici u řídící jednotky dveří.Asi tam budeš mít trocha vlhko,budou načlé konektory v ř.j a svorkovnici svazku.Nepíše ,jaký máš rok a řekl bych,že asi 2002-3
jo,je to 12/2002 to jsi se trefil presne :) je to snad problem techto rocniku?jak to resit? do se to nejak utesnit,jeste jsem to nemel rozebrane tak se ptam.bude to stacit vysusit nebo to bude uhnile?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.