milix Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Začala se mi na Octě ztrácet chladící kapalina a zjistil jsem, že pod přírubou jak je čidlo teploty je mokro. Po marném vyměmění gumového O kroužku za cca 11,- (škodovka 100,-) jsem to rozdělal a podmazal silikonem ale pořád to rosilo. Nakonec jsem zjistil, že je prasklá plastová příruba. Viz foto nové. Chci se zeptat, jak sundat spony. Ve škodovce mají takový forichtung na lanku ale jak na to doma? Prosim o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Začala se mi na Octě ztrácet chladící kapalina a zjistil jsem, že pod přírubou jak je čidlo teploty je mokro. Po marném vyměmění gumového O kroužku za cca 11,- (škodovka 100,-) jsem to rozdělal a podmazal silikonem ale pořád to rosilo. Nakonec jsem zjistil, že je prasklá plastová příruba. Viz foto nové. Chci se zeptat, jak sundat spony. Ve škodovce mají takový forichtung na lanku ale jak na to doma? Prosim o radu. Normálně sikovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Normálně sikovkama. Díky. Taky to dělám tak. Nejhorší je, že tam není moc místa a ty spony jsou dost silné. No co naplat budu to muset zkusit. Tak mě ještě napadlo, že by to mohlo jít i karosářskými kleštěni. Pěkně zaaretovat a mohlo by to držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8264 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak toto teraz tiež riešim, vymenil som tesnenie a stále to tam slzí. Musím to vybrať a pozieť či to neni prasknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak toto teraz tiež riešim, vymenil som tesnenie a stále to tam slzí. Musím to vybrať a pozieť či to neni prasknuté. mám to prasklé v žlábku pod těsněním a prasklinka je i k díře na šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8264 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Presne odtial mi to tečie kua, zajtra to musím pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Presne odtial mi to tečie kua, zajtra to musím pozriet. Pozri a dej vědět. Už se na výměnu připravuju. Dnes je autí na repasu altíku tak možná odpoledne se na to vrhnu. Kua drát. Ještě, že nikam nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman8264 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak to isté som mal aj ja. Takze som to musel vymenit,dúfam ze bude pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Příruba vyměněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.