Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Začala se mi na Octě ztrácet chladící kapalina a zjistil jsem, že pod přírubou jak je čidlo teploty je mokro. Po marném vyměmění gumového O kroužku za cca 11,- (škodovka 100,-) jsem to rozdělal a podmazal silikonem ale pořád to rosilo. Nakonec jsem zjistil, že je prasklá plastová příruba. Viz foto nové.

Chci se zeptat, jak sundat spony. Ve škodovce mají takový forichtung na lanku ale jak na to doma?

Prosim o radu.

post-12458-1203353907_thumb.jpg

post-12458-1203353921_thumb.jpg

Vloženo
Začala se mi na Octě ztrácet chladící kapalina a zjistil jsem, že pod přírubou jak je čidlo teploty je mokro. Po marném vyměmění gumového O kroužku za cca 11,- (škodovka 100,-) jsem to rozdělal a podmazal silikonem ale pořád to rosilo. Nakonec jsem zjistil, že je prasklá plastová příruba. Viz foto nové.

Chci se zeptat, jak sundat spony. Ve škodovce mají takový forichtung na lanku ale jak na to doma?

Prosim o radu.

Normálně sikovkama.

Vloženo
Normálně sikovkama.

Díky. Taky to dělám tak. Nejhorší je, že tam není moc místa a ty spony jsou dost silné. No co naplat budu to muset zkusit.

Tak mě ještě napadlo, že by to mohlo jít i karosářskými kleštěni. Pěkně zaaretovat a mohlo by to držet.

Vloženo
Tak toto teraz tiež riešim, vymenil som tesnenie a stále to tam slzí. Musím to vybrať a pozieť či to neni prasknuté.

mám to prasklé v žlábku pod těsněním a prasklinka je i k díře na šroubek.

post-12458-1203361914_thumb.jpg

Vloženo
Presne odtial mi to tečie kua, zajtra to musím pozriet.

Pozri a dej vědět.

Už se na výměnu připravuju. Dnes je autí na repasu altíku tak možná odpoledne se na to vrhnu.

Kua drát. Ještě, že nikam nemusím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...