Přejít na obsah

Dotaz na počítačové odborníky


Petr

Doporučené příspěvky

no ja myslim ze ji bios nenajde..ale nejsem si stopro jist..vim ze system urco ne..kdyz jsem ho prehraval tak me to v systemu odebralo zarizeni a po chvili se detekovalo ale nesla stale otevriit..tak jsem udelal restart pc a nebyla tam pak ho FW prehravam znovu a zase ji to naslo ale proste porad blikala do nekonecna a nesla otevriit tak sem vypl a zapl NTB a uz nejela vuubec....vse ale slo podle navodu a aji me to naspalo ze to bylo dokonceno.... nevim kde se stala krpa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele díky, že jste mě dokopali k tomu zkusit to ubuntu. Dřív jsem si myslel, že Linux je pro pár počítačových bláznů.

Ale po tom co ho teď nějakou dobu zkouším na mim víkend PC si ho nemůžu vynachválit. Člověk si tu vše nastaví podle toho jak chce může vychytávat vzhled skoro čehokoliv. Prostě bomba.

Navíc mě to baví si v tom hrát a zkoušet další věci nastavit atd. lepší než nějaká pc hra. :palec2:

Každopádně ho na tomhle pc budu používat.

A myslím, že pro běžného uživatele, který nepotřebuje nějaké spešl programy, které jsou hlavně pro win je to ideální volba.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Romariooo: jistota je jistota, ja nechavam novy notebook 2x vybit uplne na dno a pak ho nabiju na 100%. Potom uz je to jedno, ale je jasny, ze pri kazdym nabijeni behem ca 30% baterky se ti zkracuje cyklus zbytecne. Notebooky jsou udelany tak, ze baterku muzes klidne nabit, pocitac vypni, vyndej z nej baterku, pichni ho na kabel a pak ho normalne pust. Kdyz ho nekam poneses, jen tam tu baterku zasunes a jdes. Nejsou to nejaky radoby kecy :) Mam to normalne vyzkouseny. Starej notebook, ktery je ted doma jako pracovni, mam uz 3,5 roku a baterka porad jeste tak 2 hodinky vydrzi, coz je parada u takhle staryho pocitace. Jen bych doporucil baterku tak 1-2x tydne vybit a nabit. Dost zalezi, jak se k tomu chovas, ja mam po 3/4 roce baterku na 99% svy zivotnosti, kamarad ma ten samy pc a jeho zivotnost baterky je po mesici na 96%.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kluci kdyz uz jsme u tech baterii... mam ntb dell inspiron 6000 zadna slava, ALE... mam tam baterii na ni to jede hodku a pul v poho ale nikde se me neuobrazi stav... v biosu pise NONE BATERY v systemu je normal nainstalovana batery manager cosi ale proste nezobrazi me stav.... nevite nekdo? jeastli krpa v elektrice v baterii nebo NTB nebo SW??diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam tezky problem :D koupil jsem si DVD Ram medium a ackoliv ho mechanika ma cist , tak proste ne a ne , vyhledal jsem nejnovejsi FW pro ni, ale pri pokusu ho prepsat, mi to napise ze to nenaslo moji mechaniku, co s tim ?

mam tuhle mechaniku : http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Sup...6.Support?tab=F

post-12489-1238524438_thumb.jpg

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...