Přejít na obsah

Tomas M01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tomas M01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Stejně jako Bojler. Pokud jedu delší trasu bez dálnice, dostanu se i pod 7. Ale pokud mám 60% dálnice (cca 140-150km/h), a do toho město, dostávám se pravidelně na cca 7,8. Klima na spotřebu takřka vliv nemá. Alespoň ji nepozoruji. Před dvěma roky jsem tady taky pátral a rozhodoval se mezi R1,4 a R1,6 a s R1,6 spokojenost. Tímto děkuji všem za pomoc při rozhodování.
  2. Tomas M01

    Spotřeba

    Tak jsem se v neděli vracel z chalupy jinudy než obvykle a nestačil jsem se divit. Cesta: Nové Město na Moravě-Chrudim-Kolín-Č.Brod-Praha a spotřeba 6,1L/100km. Styl jízdy: v obci 50, za cedulí rychle na 100 a udržovat. Normálně jezdím po dálnici na 119km D1 a spotřebu mám cca 8L/100km. R-1,6/77kW
  3. Rozhodně budeš muset měnit celý ten plastový tunel co drží rádio. Já kupoval skladovku taky s Beatem a vyřešil jsem to doinstalací modulu na SD kartu a s USB portem. Tváří se to jako měnič na 6CD, zapojení je na cca 15 min. Modul jsem přilepil pod schránku pod rádiem. Někdo to má v octavii schované ve schránce před spolujezdcem. Cena byla tuším do 2500.- Už se to tady někde řešilo. Zkus hledat.
  4. Tomas M01

    Spotřeba

    Dnes cesta z Nového Města na Moravě do Ramzové v Jeseníkách a zpět. 276km, spotřeba 6,8L/100km. Plné auto, 2děti. Najeto cca 9000km a začínám být spokojený. 1,6 jede pfakt pěkně a jsem rád, že jsem do toho šel.
  5. Tak po 20 dnech od preflashovani RJ motoru, se zavada objevila znovu. Asi se tam pojedu zase pripomenout
  6. Tak me vcera taky preflashovali. Rano to bylo v poradku, tak to budu chvilku pozorovat a dam vedet.
  7. Vyndej HDD z tátova PC, připoj do jiného PC a zazálohuj data. Nejjednodušší řešení.
  8. Tak jsem dnes k rádiu Beat do Rooma pořídil TOTO Šlape to na první zapojení, zatím nemám vyzkoušené kolik adresářů to pobere. Ovládání je stejné jako by tam byl CD měníč . V balení jsou i vytahováky na Beat, krabičku jsem přilepil zespoda pod přihrádku na tunelu a zadem protáhl kab. svazek. Montáž cca na 10 min.
  9. Mělo by to zvětšit úhel výhledu například při couvání. Aspoň si to myslím. Proto bych rád věděl jestli to někdo nemá nalepené a jestli tomu nevadí třeba vyhřívání skla.
  10. Přemýšlím o lupě na sklo 5. dveří. Je to k něčemu? Nemáte to někdo na autě?
  11. Tomas M01

    Ponuka prace

    I u nás se to pužívá. Na příklad při opravě na 400kV vedeních. (výměna izolátorů a pod.) Jen se k tomu nepoužívá vrtulníku, ale leze se nahoru po stožáru a potom dolů k vodiči po izol. žebříku. V určité vzdálenosti (blíž k vodiči, dál od konstrukce stožáru) se potom pracovník připojí na vodič. Říká se tomu práce na potenciálu.
  12. A mas preflashovanou r.j.? Kdy ti to delali?
  13. Taky jsem si všiml, že pokud problém nastane a vyřadím (třeba na křižovatce), mám lehce zvýšené volnoběžné otáčky. Odhaduji to tak na 1200. Projevuje se vám to taky tak?
  14. Je tady někdo, komu dokázali odstranit problém s cukáním studeného motoru při rozjezdu? Nebo to někomu nedělá vůbec? Díky všem za odpovědi.
  15. Pokud ji nevidi BIOS obávám se, že ji neuvidí ani Linux.
×
×
  • Vytvořit nový...