Publikováno Únor 22, 200817 r Zdravím, jen takový lechtivý dotaz. Jde o to, že jsem si nechal nastříkat brzdy v servisu a barva všechno ok, ale neuvěřitelně začly pískat ?? (podotýkam že jsou 2 měsíce staré) myslíte, že je sundali a díky tomu pískaj při zpátečním nadání ? přestane to až se to obrousí ??? každá rada, info zkušenost dobrááá předem dík :X
Únor 22, 200817 r hlavně jestli ti tam daly to co tam bylo!stačí na destičkách zkosit pilníkem náběhy a mělo by to přestat,jinak je na to takový sprej,přímo proti pískání brzd a prokluzování spojek jak na autech tak na strojích,stojí necelé 3 kila,účinnost není nijak dlouhodobá ale mohlo by to pomoct!já jen obrousil náběhy a zdrsnil 60 smirkem!
Únor 22, 200817 r Autor Tak uvidime teď zrovna nemám moc času na sundavání a vyndavání, myslíš, že by to mohlo přestat časem ?
Únor 23, 200817 r spíš nepčestane,já to taky nechával ale pak jsem se nasr.. a šlo to ven,tedy mně to pískalo při dobrždování,za vlhkého počasí méně ale přece!
Únor 24, 200817 r Mě po výměně brzd pískaly zadní bubny při dobržďování, ale po 2-3 měsících to samo odešlo. Asi to chtělo aby si to sedlo.
Srpen 10, 201015 r Tak mne dal mechanik komplet Ferodo aj kotuce aj dosticky a piskaju ako sialene. Mam skusit dat iny typ platniciek, alebo co s tym?? Su nove maju asi 4000 km.
Srpen 10, 201015 r Prispivam asi do spatneho tematu, ale take me piskaji brzdy. Ale vim cim to je, nejak se mi tam dostavaji kaminky staci da Rko, trosku couvnout a je to zase v pohode. Ale nevim kamad se tam dostavaji :/
Červenec 10, 201114 r tak ja mam taky problem s piskanim brzd ale me to piska jen v nižšich rychlostech ale pri brždeni to prestane:-) a druha vec,jedno kolo jsem my hřeje vic než to druhe,menil jsem lanovody,brzdovku,valečky,obloženi a bubny všechno značkove veci,kde muže bejt problem???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.