Johny55 Vloženo 22. Únor 2008 Vloženo 22. Únor 2008 Zdravím, jen takový lechtivý dotaz. Jde o to, že jsem si nechal nastříkat brzdy v servisu a barva všechno ok, ale neuvěřitelně začly pískat ?? (podotýkam že jsou 2 měsíce staré) myslíte, že je sundali a díky tomu pískaj při zpátečním nadání ? přestane to až se to obrousí ??? každá rada, info zkušenost dobrááá předem dík :X Citovat
octaviaman Vloženo 22. Únor 2008 Vloženo 22. Únor 2008 hlavně jestli ti tam daly to co tam bylo!stačí na destičkách zkosit pilníkem náběhy a mělo by to přestat,jinak je na to takový sprej,přímo proti pískání brzd a prokluzování spojek jak na autech tak na strojích,stojí necelé 3 kila,účinnost není nijak dlouhodobá ale mohlo by to pomoct!já jen obrousil náběhy a zdrsnil 60 smirkem! Citovat
Johny55 Vloženo 22. Únor 2008 Autor Vloženo 22. Únor 2008 Tak uvidime teď zrovna nemám moc času na sundavání a vyndavání, myslíš, že by to mohlo přestat časem ? Citovat
octaviaman Vloženo 23. Únor 2008 Vloženo 23. Únor 2008 spíš nepčestane,já to taky nechával ale pak jsem se nasr.. a šlo to ven,tedy mně to pískalo při dobrždování,za vlhkého počasí méně ale přece! Citovat
Konny Vloženo 24. Únor 2008 Vloženo 24. Únor 2008 Mě po výměně brzd pískaly zadní bubny při dobržďování, ale po 2-3 měsících to samo odešlo. Asi to chtělo aby si to sedlo. Citovat
lukash Vloženo 25. Únor 2008 Vloženo 25. Únor 2008 Taktéž mě pískají zadní brzdy při lehkém brzdění, řešením je zkosit hrany. Citovat
Host vladoc Vloženo 10. Srpen 2010 Vloženo 10. Srpen 2010 Tak mne dal mechanik komplet Ferodo aj kotuce aj dosticky a piskaju ako sialene. Mam skusit dat iny typ platniciek, alebo co s tym?? Su nove maju asi 4000 km. Citovat
jajiN Vloženo 10. Srpen 2010 Vloženo 10. Srpen 2010 Prispivam asi do spatneho tematu, ale take me piskaji brzdy. Ale vim cim to je, nejak se mi tam dostavaji kaminky staci da Rko, trosku couvnout a je to zase v pohode. Ale nevim kamad se tam dostavaji :/ Citovat
Tomáš Belina Vloženo 10. Červenec 2011 Vloženo 10. Červenec 2011 tak ja mam taky problem s piskanim brzd ale me to piska jen v nižšich rychlostech ale pri brždeni to prestane:-) a druha vec,jedno kolo jsem my hřeje vic než to druhe,menil jsem lanovody,brzdovku,valečky,obloženi a bubny všechno značkove veci,kde muže bejt problem??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.