dastax Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kamarádi RSáci, poraďte! Zítra si jedu vybírat O1 RS a teď jsem si zjistil, že se tam má lejt 98čka. Bohužel u nás na městě se to snad nikde nedá koupit. Bude to průser když se do toho poleje 95tka?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kamarádi RSáci, poraďte! Zítra si jedu vybírat O1 RS a teď jsem si zjistil, že se tam má lejt 98čka. Bohužel u nás na městě se to snad nikde nedá koupit. Bude to průser když se do toho poleje 95tka?! V publikacích se uvádí, že lze použít 95 oktanů při mírném snížení výkonových parametrů. Nedávno jsem v Rakousku nalil do mého 91 oktanů místo 95 a poznal jsem prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Je to fuk, na 98 to pojede líp a s 95 to pojede taky dobře. Hodně RSek 98 nikdy neochutnalo a jak jezděj. Nelam si stim hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jj, presne jak pisou kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Díky moc, tak teď mě "jen" bude trápit stav auta, když se kvůli němu potáhnu 250km přes republiku. Doufám, že bude vše v pohodě a domů už pojedu "novým" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Díky moc, tak teď mě "jen" bude trápit stav auta, když se kvůli němu potáhnu 250km přes republiku. Doufám, že bude vše v pohodě a domů už pojedu "novým" A kam pro nej jedes ? Je tu spousta lidi a nekdo muze bydlet pobliz a okouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 A kam pro nej jedes ? Je tu spousta lidi a nekdo muze bydlet pobliz a okouknout. Zlín. Budu mít s sebou svého otce (technika), který s tím má zkušenosti. Ale stejně tak se bojí, že se nemusí zjistit jestli to bylo bouchlý nebo ne. A pak taky počet km. Sice si to přes kabel k NB připojíme, ale to bude maximálně tak na zjištění airbagů a motoru. Stav KM tímhle bohužel nezjistíme.... s tím asi bude další strach a to ohledně rozvodů, protože udávanejch 100tkm může být taky klidně o polovinu víc :o/ jen tak mimochodem, neví někdo proč jsou teď ty oktávky RS tak nějak i levný? viz tipcars..... (a ne že mi někdo sebere tu mojí! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zlín. Budu mít s sebou svého otce (technika), který s tím má zkušenosti. Ale stejně tak se bojí, že se nemusí zjistit jestli to bylo bouchlý nebo ne. A pak taky počet km. Sice si to přes kabel k NB připojíme, ale to bude maximálně tak na zjištění airbagů a motoru. Stav KM tímhle bohužel nezjistíme.... s tím asi bude další strach a to ohledně rozvodů, protože udávanejch 100tkm může být taky klidně o polovinu víc :o/jen tak mimochodem, neví někdo proč jsou teď ty oktávky RS tak nějak i levný? viz tipcars..... (a ne že mi někdo sebere tu mojí! ) Rozvody u RS jsou po 180tis km Takze fpohode Jinak v tech koncinach urcite nekdo bude a muze hodit voko. Vis jak ... rekne ... na prvni pohled hruza .. a je ti jasny ze nema cenu se tam tahnout ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Rozvody u RS jsou po 180tis km Takze fpohode Jinak v tech koncinach urcite nekdo bude a muze hodit voko. Vis jak ... rekne ... na prvni pohled hruza .. a je ti jasny ze nema cenu se tam tahnout ! jo, já vím, že ve 180ti, jenže jak si můžeš být jist, že to auto 180 teď nemá? (že to co je u toho napsaný je pravdivý?) .... no na dálku - podle obrázků - vypadá parádně a zachovale. Takže tohle se bude řešit až na místě. Uvidíme, prolezem ho, "změříme" geometrii alespoň podle provázku, projedem notebookem, kouknem na opotřebování vevnitř (což by naznačovalo kolik to může mít odhoněno) a tak...... já doufám, že to bude dobrej kauf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 na víčku nádrže je nápis: 98/95, takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak drzim palce at mate dobrou volbu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak drzim palce at mate dobrou volbu !! díky zítra dám vědět jak jsem dopadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Hele benzin,jak pisou kluci..Je to jedno.. Jinak auto okoukni ze vsech stran,prekontroluj okna,jestli jsou vsechny ze stejnyho roku..TO by taky o necem mohlo mluvit..Kdyz se ti neco nebude zdat na jedny strane,koukni na druhou,jak to tam vypada (myslim hlavne spary dveri)... Pak koukni na srouby,co drzi predni blatniky,jestli jsou v laku a nejsou orvany atd..V motorovym prostoru aby byl tapec kde byt ma a jestli tam treba neni nekde stekla barva,pokud by to bylo lakovany.. Jinak pokud je k autu serviska a opravdu bude sedet stav auta,rok,servisni prohlidky atd a i majitel bude v pohode treba,pokud to neni bazarovka,tak bych nad rozvodama uvazoval. Pokud ne,sotpro bych je udelal.. Kilaky se daji zjistit,pres par lidi tady na foru.. Taky preju stastnou ruku pri vyberu a doufam,ze se pak pochlubis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Myslim, ze u benzinu ty kilaky zjistit kluci neumi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Myslim, ze u benzinu ty kilaky zjistit kluci neumi ! tak pánové, z prvního majitele se vyklubalo to, že první nebyl a že byla u nich v bazaru ťuklá (prý zadní blatník a dveře), tak to tam spravovali - to by vysvětlovalo tu cenu...... Zajímavý co se clověk doví, když se dovolá jinýmu technikovi v bazaru. nicméně si říkám, jestli to byly třeba jen plechy a spravili to, proč se bát? Za 210 táců mít RSo v maximální výbavě....... dilema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak pánové, z prvního majitele se vyklubalo to, že první nebyl a že byla u nich v bazaru ťuklá (prý zadní blatník a dveře), tak to tam spravovali - to by vysvětlovalo tu cenu......Zajímavý co se clověk doví, když se dovolá jinýmu technikovi v bazaru. nicméně si říkám, jestli to byly třeba jen plechy a spravili to, proč se bát? Za 210 táců mít RSo v maximální výbavě....... dilema za 210 bych do toho asi nešel, ale chce to pořádně prošťourat a hlavně delší jízdu, chyby najdeš stejně až to koupíš, s tim nic nenaděláš, jak znám bazarysty, tak jim to moc vonět nebude to zkoumání, jestli chceš vědět můj názor: v obyč bazaru, no name, bych auto nekoupil, a určitě ne sportovního ražení, všechno je jen lehce ťuklý, serviska není, km třikrát přetočený, ne, nestrašim, neber mě zas tak vážně, jen popisuju své zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Potvrzuji to s tim benzinem: N95 uplne OK (samozrejme s N98 by to melo jet ale o neco lepe). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 cau kam pro to jedes do napajedel?mels rict ja bych ti to omrkl sem lakos a znam tady hodne dovozcu tak treba to auto aj znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 cau kam pro to jedes do napajedel?mels rict ja bych ti to omrkl sem lakos a znam tady hodne dovozcu tak treba to auto aj znam Zlín - Příluky , vedle VW. Ale jedu tam už ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak pánové. Přijel jsem do Zlína a na pohled opravdu krásná!!!! Na další pohled bylo vidět, že byl celej bok v háji. Bouchnutý kdo ví kolikrát, propálený sedačky, ošoupaná řadička, ani techničák neměli a na měrce oleje byl přiškvařenej olej ----- takže to bylo jasný. cestou domů jsme si ještě říkali o jedný. stříbrnou jsem moc nechtěl a podle fotek nic moc, ale když jsme se na ní po cestě podívali, tak byla opravdu nááádherná! Vypadá krásně zachovale, nebouraně, kilometry by měly odpovídat (před 2 rokama to bylo na STK a bylo tam asi o 20 000 míň , což mi přijde fajn). No slovo dalo slovo, pohled dal pohled a teď tu stojí v garáži až opadne ta euforie, najedu s tím víc abych mohl říct poznatky a udělám fotky, tak jí sem určitě dám :-) jen tak shrnutě: 2001, 1.8T RS (na palubce je samolepka Chiptuning, žeby byla čiplá????Kdo ví), 17 originál škoda kola + 4 téměř nový zimní gumy; Klimoška, rádio na kazaety + měnič na 6CD + Soundsystem!!; tempomat, esp, vyhrivany sedadla, asi i handsfree (vidim tam nejakej cudlik na prijimani, vidim mikrofon, ale nikde namuzu najit kabel na pripojeni a bluetooth na mobilu zadny zarizeni nenaleza - ale podle navodu mozna bude v oketni operce). No, nevim co k tomu napsat víc, snad jen ze jsou tam malinky oderky, ale s tim se pocitalo. Cesta domu cca 60km jsem jel s lehkou nohou a cca podle predpisu (vesnice 50 ,max 60; mimo 80-110), spotreba damy a panove 6.4 litru! Ale kdyz se seslapne plyn tak 20litru a na podlahu = 40 litru... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak pánové. Přijel jsem do Zlína a na pohled opravdu krásná!!!! Na další pohled bylo vidět, že byl celej bok v háji. Bouchnutý kdo ví kolikrát, propálený sedačky, ošoupaná řadička, ani techničák neměli a na měrce oleje byl přiškvařenej olej ----- takže to bylo jasný.cestou domů jsme si ještě říkali o jedný. stříbrnou jsem moc nechtěl a podle fotek nic moc, ale když jsme se na ní po cestě podívali, tak byla opravdu nááádherná! Vypadá krásně zachovale, nebouraně, kilometry by měly odpovídat (před 2 rokama to bylo na STK a bylo tam asi o 20 000 míň , což mi přijde fajn). No slovo dalo slovo, pohled dal pohled a teď tu stojí v garáži až opadne ta euforie, najedu s tím víc abych mohl říct poznatky a udělám fotky, tak jí sem určitě dám :-) jen tak shrnutě: 2001, 1.8T RS (na palubce je samolepka Chiptuning, žeby byla čiplá????Kdo ví), 17 originál škoda kola + 4 téměř nový zimní gumy; Klimoška, rádio na kazaety + měnič na 6CD + Soundsystem!!; tempomat, esp, vyhrivany sedadla, asi i handsfree (vidim tam nejakej cudlik na prijimani, vidim mikrofon, ale nikde namuzu najit kabel na pripojeni a bluetooth na mobilu zadny zarizeni nenaleza - ale podle navodu mozna bude v oketni operce). No, nevim co k tomu napsat víc, snad jen ze jsou tam malinky oderky, ale s tim se pocitalo. Cesta domu cca 60km jsem jel s lehkou nohou a cca podle predpisu (vesnice 50 ,max 60; mimo 80-110), spotreba damy a panove 6.4 litru! Ale kdyz se seslapne plyn tak 20litru a na podlahu = 40 litru... :-) Už se těšim na foto,doraž v neděli na srázek v Mimoni viz. Cimbu Motorsport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Velká gratulace a ať slouží!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Jeste jestli muzu dotaz. Na zadnim okne je spoiler (prilepeny jen na okne tusim, karoserie se nedotyka), neco ve stylu viz obrazek (mozna je to presne ten). Jenze jsem priznivcem spis takoveho decentniho tuningu = co je z fabriky, to se mi hodne libi. co si tam uz lidi pridavaj, to nemusim.... takze dotaz: Da se to nejak rozumne sundat, aby bylo zajisteno, ze se se sklem nic nestane? Nejak lehce odlepit? Jestli by to melo neco udelat, necham ho tam. Jestli to neni problem slepit, asi bych ho slepil..... (kdo by o něj měl zájem,ať napíše:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Gratuluji prozival jsem to taky tak vim co ted prozivas dobra vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 vraťme se trochu k původní otázce: Má někdo z vás (ideálně RSáků) zkušenost s rozdílnou spotřebou když natankuje 95 či 98čku? Sám si to chci vyzkoušet,ale rád bych se to i doslechl zde předem.... ono pak možná se vyplatí kupovat jen 98, když na snížené spotřebě se ušetří víc jak na rozdílu těch pár kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.