Koldavideo Vloženo 25. Únor 2008 Vloženo 25. Únor 2008 Může mi prosím někdo poradit zda je tato jednotka zaměnitelná s tou co je v Octavii II? Vyfotil jsem i konektor a typové označení. Je to VW Passat sada premium. Pokud chci využívat bluetooth musím dokoupit univerzální adaptér do toho držáku na palubní desce. Nikdo mi však není schopen odpovědět zda budou zobrazovány informace na maxiDotu. Může někdo vyfotit konktor co je v octavii? Nenašel by se někdo , kdo by mi to zprovoznil? Dík všem. Citovat
Koldavideo Vloženo 26. Únor 2008 Autor Vloženo 26. Únor 2008 Pokud je ten konektor stejný jako na octavii - našel by se někdo , kdo by vyzkoušel tu jednotku v mém autě??? Citovat
Zubáč Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 řeknu ti rovnou že ten konektor je jiný než v Oktávce Citovat
Koldavideo Vloženo 5. Březen 2008 Autor Vloženo 5. Březen 2008 řeknu ti rovnou že ten konektor je jiný než v Oktávce No to jsi mě nepotěšil Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.