Přejít na obsah

Koldavideo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Koldavideo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobré poledne Tak mě napapá. Pokud spáruju více telefonů, kde se ukládají kontakty? Dá se to VAGem někde přečíst? A ještě jedna věc - dá se někde změnit název BT zařízení "Skoda_UHV"?
  2. No tak tu sadu mám v novém passatu. (Passat B6 txp 3C 2007) No teď jsem ji úspěšně vyměnil za tu z octavie II. Stojí pěkně za H**O. Foto je dokonce v tomto threadu. Na to aby ti fungovalo bluetooth musíš mít ještě BT adaptér do konzole na palubní desce. Pěkná pi***. Ten z octavie mi funguje naprosto bez problémů. Novej superb je v podstatě passat. kliky elektrika vše je téměř stejné, prý kromě snad podvozku.
  3. Tak kamarádka byla včera v autorizovaném servisu na kontrole po 30tis km . Výsledek je tady: http://prerovsky.denik.cz/pozary/pozar-aut...ce20080904.html Jen pro info motor 1.4 16V Havarijní pojištění se na samovznícení NEVZTAHUJE !!!
  4. No to je tak. Už mám několikátý telefon ale pořát stejný tel seznam. No a nosledy jsem ho importoval z Nokie . Občas jsem tam našel různé znaky (čtverečky a pod). Vymazal jsem je pročistil tel. seznam a chodí to .
  5. Tak už mi ten sonyericsson D750 běhá s maxidotem. Chyba byla pravděpodobně v nesmyslných znacích v tlf seznamu. Pravdou ale je že první spárování tvalo cca 15minut!!!
  6. Tak pánové nainstaloval jsem tu sadu do passatu. Když použiju tlf nokia vše je OK, pokud ale použiju tlf sonyericson D750i tak se dostanu až do stavu stahování tel seznamu na položku 376 !!! a dál už nic . Nevíte co s tím ??? že by firmware do toho tlf??? Díky
  7. Zkoušel někdo už VAG8 místo 704 ??? Neumrtvil se kabel?
  8. Aaaa tak odpovím si sám - je to stejné tak teď už jen někde tu řídící jednotku koupit a snad to bude chodit
  9. V pondělí vyzkouším. Stejně by mě ale zajímalo jestli někdo nemá schéma toho konektoru v octavii - tedy 1Z0 035 730 (nebo snad 1Z0 035 729 ). Myslím že to bude stejné. Já mám 3C0 035 729 a podle ETKY to mám zapojené takto : pin 01 (Battery Positive,) pin 11 (Microphone [+]) pin 12 (Microphone [-]) pin 17 (CAN High Infotainment) pin 18 (CAN Low Infotainment) pin 16 (Mute) pin 09 (Audio Out [-]) pin 08 (Audio Out [+]) pin 02 (Ground, brown)
  10. Chtěl bych Vás poprosit - nemáte někdo zapojení tohoto konktoru ??? Pokud by to zapojení bylo stejné jako v passatu tak by mi stačilo vyměnit řídící jednotky a měl bych pokoj.
  11. Tak tel label je špatný... našel jsem na netu jiný a hodil to do excelu a zjistil že to kódování odpovídá úplně jiné výbavě. Teď kde je pravda že??? Mě vyšlo 3DFD9C44CE1002.
  12. Super v sobotu to vyzkouším. Díky všem.
  13. Hmm... To je ale nějaké divné . To co popisuješ má 6-ti bitové kódování a já mám 7.bitů.
  14. Jen dodám co jsem našl na zaraničním fóru.
  15. Zdravím. I když to sem asi nepatří přece jen se zeptám. Jakým způsobem se ovládá telefon u bluetooth sady BEZ multifunkčního volantu ??? Jak přijímáte hovory, hledáte v tel seznamu atd... ? V autě mám originální sadu HF NOKIA VW ke které jsem dokoupil univerzální bluetooth adaptér. Dle návodu jsem zařízení spároval , ale když mi někdo volá, tak musím hovor přijmout tlačítkem na telefonu. Zvláštní je , že na displeji MaxiDotu není vůbec položka telefon. Takže když chci někomu zavolat , tak musím vzít do ruky opět telefon a vyhledat v seznamu. Takhle by to asi fungovat nemělo. Auto : VW Passat B6 (3C) 2007 (model 2006) bez multifunkčního volantu. Je tu někdo natolik odborník aby mi poradil? Pro jistotu přikládám výpis s VAGu. Díky z jakoukoli opověď. WVWZZZ3CZ6P002133_23260km_14453mi.txt
×
×
  • Vytvořit nový...