Publikováno Únor 26, 200817 r Prosim o radu je mozne dodatecne namontovat esp do rs 1 diky za odpovedi mozna je to hloupost jen tak me to zajima.
Únor 26, 200817 r Prosim o radu je mozne dodatecne namontovat esp do rs 1 diky za odpovedi mozna je to hloupost jen tak me to zajima. řešilo se to tu, hledej v sekci "ostatní"
Únor 27, 200817 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=dodělání+esp Diky uvazuji o tom je to dost penez ale stoji to za to ty nekoho znas kdo to dela
Únor 27, 200817 r Diky uvazuji o tom je to dost penez ale stoji to za to ty nekoho znas kdo to dela jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší.
Únor 28, 200817 r Autor jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. ok dik.
Únor 29, 200817 r jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. ASi vim o koho jde
Únor 29, 200817 r Mi to delal Alex. Večer jsem auto přivezl, ráno to bylo. Cena byla 5000 Kč za namontovaní mých dílu + jeho kabeláž a brzdová kapalina. Ještě mi půjčil senzor zrychlení, protože můj byl špatný. Je z Martina.
Listopad 14, 200816 r Autor jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. Tak co uz je na tom casove lip ze by mel cas ses to asi ty ze
Listopad 19, 200816 r Taky toho pána znám,ale já to budu dělat sám pod jeho odborným vedením a k tom ještě výmněnu zadních brzdičů RS. Všechny potřebné věci už jsou doma už jen počasí a jdeme na to
Listopad 19, 200816 r moment, nevím kde mi hlava stojí ale žena říkala že 24. 12. žádný auta dělat nebudu -
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.