Přejít na obsah

Oddělání spoileru

dastax

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně spoileru. Koupil jsem RSku a ta má na zadním skle přidělaný spoiler. Nejsem zrovna zastáncem nekoncernového tuningu (i když popravdě tohle je vcelku decentní), tak bych ho možná i raději sundal.

Spoiler je od firmy MS Design ( http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...868&start=0 ), přilepený přímo na skle.

Nerad bych nikterak poškodil sklo nebo aby na něm byly viditelnější stopy.

Mohl by někdo poradit jestli je nějaká šance na sundání bez poškození, zda to má vůbec cenu a jak na to?

vše co jsem psal viz foto

P.S. Zároveň bych rád dodal, že když ho budu sundavat, tak je k prodeji. Cena nového je 238Euro.

--- předem díky

post-14636-1204234232_thumb.jpg

post-14636-1204234236_thumb.jpg

post-14636-1204234242_thumb.jpg

post-14636-1204234250_thumb.jpg

post-14636-1204234259_thumb.jpg

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně spoileru. Koupil jsem RSku a ta má na zadním skle přidělaný spoiler. Nejsem zrovna zastáncem nekoncernového tuningu (i když popravdě tohle je vcelku decentní), tak bych ho možná i raději sundal.

Spoiler je od firmy MS Design ( http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...868&start=0 ), přilepený přímo na skle.

Mohl by někdo poradit jestli je nějaká šance na sundání bez poškození, zda to má vůbec cenu a jak na to?

P.S. Zároveň bych rád dodal, že když ho budu sundavat, tak je k prodeji. Cena nového je 238Euro.

--- předem díky

Nazdárek chlape jestli je to lepené lepidlem na skla nebo betalinkem tak je to nejlepší odříznout ocel.strunkou a potom odstranit zbytky lepidla ostranovačem lepidel je to docela pakárna drží to jako přibitý chce to trpělivost :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Zdravím,

--- předem díky

238 EURO JO SI UPAD ASI NE?TO NESTOJÍ ANI TO VELKY WRC KŘÍDLO MYSLIM ZE KDYZ TI ZA NEJ NEKDO DA 1500 TAK BUDES RAD

Odkaz ke komentáři

238 EURO JO SI UPAD ASI NE?TO NESTOJÍ ANI TO VELKY WRC KŘÍDLO MYSLIM ZE KDYZ TI ZA NEJ NEKDO DA 1500 TAK BUDES RAD

Uklidni se, prosím. Neřekl jsem, že tyhle peníze za něj chci, řekl jsem, kolik stojí nový. Jak mám tedy zjistit jeho cenu? Na stránkách výrobce jsem zjistil označení a pak na google dal toho označení vyhledat a vypadla mi tahle cena, i když ze starého ceníku (novější jsem nenašel).

Když mi dáš vědět, kolik opravdu ten nový stojí, budu rád. Pokud jen takhle bezmyšlenkovitě plácáš, tak se nad sebou raději zamysli. díky

pozn. Ono taky záleží na výrobci a opravdu je rozdíl, jestli je to od světoznámého nebo nějakýho malýho...

Editováno: , autor: dastax
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...