dastax Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně spoileru. Koupil jsem RSku a ta má na zadním skle přidělaný spoiler. Nejsem zrovna zastáncem nekoncernového tuningu (i když popravdě tohle je vcelku decentní), tak bych ho možná i raději sundal. Spoiler je od firmy MS Design ( http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...868&start=0 ), přilepený přímo na skle. Nerad bych nikterak poškodil sklo nebo aby na něm byly viditelnější stopy. Mohl by někdo poradit jestli je nějaká šance na sundání bez poškození, zda to má vůbec cenu a jak na to? vše co jsem psal viz foto P.S. Zároveň bych rád dodal, že když ho budu sundavat, tak je k prodeji. Cena nového je 238Euro. --- předem díky Editováno: 28. Únor 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně spoileru. Koupil jsem RSku a ta má na zadním skle přidělaný spoiler. Nejsem zrovna zastáncem nekoncernového tuningu (i když popravdě tohle je vcelku decentní), tak bych ho možná i raději sundal. Spoiler je od firmy MS Design ( http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...868&start=0 ), přilepený přímo na skle. Nerad bych nikterak poškodil sklo nebo aby na něm byly viditelnější stopy. Mohl by někdo poradit jestli je nějaká šance na sundání bez poškození, zda to má vůbec cenu a jak na to? vše co jsem psal viz foto P.S. Zároveň bych rád dodal, že když ho budu sundavat, tak je k prodeji. Cena nového je 238Euro. --- předem díky Nazdárek chlape jestli je to lepené lepidlem na skla nebo betalinkem tak je to nejlepší odříznout ocel.strunkou a potom odstranit zbytky lepidla ostranovačem lepidel je to docela pakárna drží to jako přibitý chce to trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 lepidlo to bude urcite ,,Betalink" taky s im budu lepit clonu a dostal jsem to k tomu. Jak říka badys nejlepší odříznout ocel strunkou nebo rybařským silonem jestli pujde hodně štěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Videl som opitého chlapíka, ako dolámal spoiler, od skla to však neodlepil, tak že len opatrne a daj vedieť , ako sa Ti podarilo očistiť sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 díky za rady....Zatím to tam nechám, sundávat budu jen pokud o něj někdo bude mít zájem, jinak se s tím nebudu trápit.... tím pádem, kdyby někdo chtěl, ozvěte se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 ¨zdarec kolik bys si za něj chtěl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ¨zdarec kolik bys si za něj chtěl ??? poslal jsem ti zprávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdravím,potřeboval bych poradit ohledně spoileru. Koupil jsem RSku a ta má na zadním skle přidělaný spoiler. Nejsem zrovna zastáncem nekoncernového tuningu (i když popravdě tohle je vcelku decentní), tak bych ho možná i raději sundal. Spoiler je od firmy MS Design ( http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...868&start=0 ), přilepený přímo na skle. Nerad bych nikterak poškodil sklo nebo aby na něm byly viditelnější stopy. Mohl by někdo poradit jestli je nějaká šance na sundání bez poškození, zda to má vůbec cenu a jak na to? vše co jsem psal viz foto P.S. Zároveň bych rád dodal, že když ho budu sundavat, tak je k prodeji. Cena nového je 238Euro. --- předem díky 238 EURO JO SI UPAD ASI NE?TO NESTOJÍ ANI TO VELKY WRC KŘÍDLO MYSLIM ZE KDYZ TI ZA NEJ NEKDO DA 1500 TAK BUDES RAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) 238 EURO JO SI UPAD ASI NE?TO NESTOJÍ ANI TO VELKY WRC KŘÍDLO MYSLIM ZE KDYZ TI ZA NEJ NEKDO DA 1500 TAK BUDES RAD Uklidni se, prosím. Neřekl jsem, že tyhle peníze za něj chci, řekl jsem, kolik stojí nový. Jak mám tedy zjistit jeho cenu? Na stránkách výrobce jsem zjistil označení a pak na google dal toho označení vyhledat a vypadla mi tahle cena, i když ze starého ceníku (novější jsem nenašel). Když mi dáš vědět, kolik opravdu ten nový stojí, budu rád. Pokud jen takhle bezmyšlenkovitě plácáš, tak se nad sebou raději zamysli. díky pozn. Ono taky záleží na výrobci a opravdu je rozdíl, jestli je to od světoznámého nebo nějakýho malýho... Editováno: 3. Duben 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.