Pavel P Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Prosím o radu, Mám O I model r. 1999 1,9 TDi 81 kW. Ztratil jsem jeden klíč . Auto jsem kupoval už starší čili nemám výrobcem dodávaný kód ke klíčkům. Je nějaká šance zjistit kód imobilizéru, tak abych si mohl objednat nový klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Prosím o radu, Mám O I model r. 1999 1,9 TDi 81 kW. Ztratil jsem jeden klíč . Auto jsem kupoval už starší čili nemám výrobcem dodávaný kód ke klíčkům. Je nějaká šance zjistit kód imobilizéru, tak abych si mohl objednat nový klíč? zkus přímo ve škodovce,podle vagu by to měli najít,ale nejsem si jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 pokud škodovka nedá kód tak ho umím zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.op Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Prosím o radu, Mám O I model r. 1999 1,9 TDi 81 kW. Ztratil jsem jeden klíč . Auto jsem kupoval už starší čili nemám výrobcem dodávaný kód ke klíčkům. Je nějaká šance zjistit kód imobilizéru, tak abych si mohl objednat nový klíč? Autorizovaný servis dokáže podle vin kodu objednat klíč nebo zámek a z řídící jednotky dokáže zjistit i kód imobilizéru,ale chtějí myslím i velký techničák a musí přijet majitel, aspoň v tom u nás, to kdyby z tvou půjčenou károu přijel "kámoš" a chtěl taky klíč. . Číslo u klíče je jednoduší, ale není nezbytné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Prosím o radu, Mám O I model r. 1999 1,9 TDi 81 kW. Ztratil jsem jeden klíč . Auto jsem kupoval už starší čili nemám výrobcem dodávaný kód ke klíčkům. Je nějaká šance zjistit kód imobilizéru, tak abych si mohl objednat nový klíč? Máš immo před faceliftem . Dle tvého klíče ti tady udělají nový í s kopii immo. Bude ihned plně funkční. Je to na počkání. Cenu nevím přesně asi kolem 800,- http://www.drapal-novak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Vyzkouším, a díky všem za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miras1 Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Máš immo před faceliftem . Dle tvého klíče ti tady udělají nový í s kopii immo. Bude ihned plně funkční. Je to na počkání. Cenu nevím přesně asi kolem 800,-http://www.drapal-novak.cz/ Neznáš prosím nějakou firmu, která by uměla to samé, v Praze a okolí? Mám ten samý problém. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Prosím o radu, Mám O I model r. 1999 1,9 TDi 81 kW. Ztratil jsem jeden klíč . Auto jsem kupoval už starší čili nemám výrobcem dodávaný kód ke klíčkům. Je nějaká šance zjistit kód imobilizéru, tak abych si mohl objednat nový klíč? mam taky tento problem byl jsem v zamecnictvi a tam mi rekli ze novy klic mi udelaj ale za 2500,- kod znam ze mi to i prispusobi mam O1 2004 alke zda se mi to drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) klic si normalne objednej s cipem - a pak nejakej dobrak ti vycte pin a prizpusobi oba klice - oztazka par vterin Editováno: 6. Duben 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 klic si normalne objednej s cipem - a pak nejakej dobrak ti vycte pin a prizpusobi oba klice - oztazka par vterin Jasně, udělej to takhle, a jestli jsi z Prahy nebo okolí, tak ti klidně ten pin vyčtu a klíče přizpůsobím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 klic si normalne objednej s cipem - a pak nejakej dobrak ti vycte pin a prizpusobi oba klice - oztazka par vterin no jo ale ja mam klic s CRYPTO čipem a ten pry jen tak nekde nedelaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 no jo ale ja mam klic s CRYPTO čipem a ten pry jen tak nekde nedelaj Prodaji ale musis rici ze chces CRYPTO cip - 3gen. cipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ak by niekto vedel o niekom kto spravi kluc na Slovensku nech mi napise PM, DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bpwortex Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Zdravím, koupil jsem octavii 1 2003 1.9 tdi 81kw. Jsou tomu dva klíče. Jeden klíč funguje, ale s druhým klíčem auto otevřu, ale když chci nastartovat, auto nastartuje ale hned zdechne. Je nějaká možnost ho nakodovat bez diagnostiky? Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Ne, není. Vlastně je, dojdi tam kde vyrábí autoklíče a oni to dokážou přehrát s funkčního klíče, pokud čip v nefunkčním klíče bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.