Mischo77 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Zdravím ! Mám taký probleemik.... mam fabiu z roku 2004 najazdenee ma 55.000km pneu mam 185/60R14 a ked idem po dobrej vozovke tak počut hukot z naaapravy takyyy tlmený akoby od kolies....vraj su to loziska..... pouzival som 3cm podlozky.... uz nepouzivam a huci hrozne aka je cena noveho loziska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Nedávno mi odešlo ložisko na pravém předním kole, byl sem v autorizovaném servisu škoda a vyšlo mě to na 4000 asi bez 3 korun včetně geometrie. Mno ale tam si taky berou asi 800 za hodinu práce a ta geometrie samotná 700, takže když to dáš jinam než do autorizovanýho, tak to bude levnější, myslím že sem v nějakym e-shopu viděl náboj s ložiskem za cca 1400 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.