mytrix Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 zdravim mam takovy mensi problem.. kdyz jsem naposled demontoval mezistenu v motorovem prostoru a nasledne ji daval zpet, tak mi zapadl jeden ze sroubku co ji drzi do odvodnovaciho kanalu, co je v mezistene .. neptejte se jak, proste je tam puvodne jem si myslel, ze vypadl, nicmene ted jem zjistil, ze pri vyssi rychlosti 110km/h + tam drnci, zrejme nasledky vzduchoveho proudu.. no a ted otazka, ma nekdo typ, jak jej dostat ven? naposledy jem to zkousel dratem zvrchu, nicmene bez vetsiho uspechu.. kdybych oddelat plastovej podbeh nad prednim kolem, dostanu se tam lip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) zdravim mam takovy mensi problem.. kdyz jsem naposled demontoval mezistenu v motorovem prostoru a nasledne ji daval zpet, tak mi zapadl jeden ze sroubku co ji drzi do odvodnovaciho kanalu, co je v mezistene .. neptejte se jak, proste je tam puvodne jem si myslel, ze vypadl, nicmene ted jem zjistil, ze pri vyssi rychlosti 110km/h + tam drnci, zrejme nasledky vzduchoveho proudu.. no a ted otazka, ma nekdo typ, jak jej dostat ven? naposledy jem to zkousel dratem zvrchu, nicmene bez vetsiho uspechu.. kdybych oddelat plastovej podbeh nad prednim kolem, dostanu se tam lip? A čo magnet? Keď dáš dole podbeh je tam diera kadial vyteká voda možno by to tadial šlo vybrať. Editováno: 29. Únor 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 bez urazky ale trochu to odlahcim dnes som videl pri banovciach auto na streche. skus mozno vypadne ale mozno postaci magnet na srobovaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 A co to prohnat zespoda kompresorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.