Fighter2005 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dobrej. Zajímalo jaký repro byste mi doporučili dozadu do fabky 1.2HTP(hatchback) a hlavně jak je zapojit, pač mam hotovou pouze přípravu pro repro v předu......Uvítal bych nějkej přesnej postup nebo něco takový, či nějakej odkaz kdo to provádí a zakolik. Do repra bych chtěl vrazit tak 3-4000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak třeba trošku pohledej v "hledání"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 ...napiš mi na ICQ...můžeme to probrat...vhodné repro do Fabie s ohledem na montážní hloubku jsou Pioneer.Dodávám k nim i nové plastové kroužky...u zadních jde o to jestli půjdou do původních míst nebo uvažuješ o repro 6x9" do plata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fighter2005 Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ne chci je přímo do těch původních plastovejch úchytů... Navrhněte mi lidičky nějaký dobrý druhy. NEvyznám se v tom. Na ty pioneer sem koukal. Mam i pioneer rádio konkrétně 2900mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fighter2005 Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? Já když sem dodělával repro tak sem vše letoval.Takže bez koncovek,kabely se protáh u spolujezdce pod plasty u dveří a protah až do zádu k repru.Práce tak na hodku........... Repro sem dával Blaupunkt GT 402,někdo možná namíchne že nejsou uplně echt,ale na norm.poslech a na to že s pruměrem 10cm moc muziky udělat ani nejde jsem spokokenej. Systém - 2pásmový koaxiální Průměr - 100 mm Hudební výkon - 130 Jmenovitý výkon - 30 Citlivost - 2,83 V/m 90 Frekvenční rozsah - 90-20000 Montážní hloubka - 39,5 Všeobecné informace Impedance 4 Ohm Materiál membrány Injected PP/PEI Editováno: 4. Březen 2008, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Jo a ještě jaký koncovky na audio kabely? Abych je mohl zapojit do iso konektoru autorádia.....???????????????? Nacvaknes origo piny a das do ISO konektoru - zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...5&Itemid=70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Zdravim, nevite nekdo kolik metru kablu je treba k zapojeni zadnich repraku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 ...cca 10m http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/98-3-reproduktorove-kabely/5/647-1-5qmm-repro-kabel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Budu mit tento : http://www.prohifi.cz/reproduktorove-kabely/macrom-msc-1-5 Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: car driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Hoši to jsou strašné ceny,já jsem kupoval ten samý v želzářství kde měli i elektro potřeby a metr kabelu cca 8kč což je dost velký rozdíl S obsahem stříbra ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.