Publikováno Březen 4, 200817 r tu su varianty, z ktorych budeme vyberat. navrhujem, opravit dvojku a vybrat do finale dva, tri najlepsie ! pracovne nazvy - jednotka, dvojka, trojka, stvorka, päťka, sestka : Upraveno Březen 4, 200817 r od colins
Březen 4, 200817 r Jsem pro variantu 3,4,5 (zkoumal jsem je asi 5 minut a nenašel rozdíl ). Mám zájem o minimálně 2 kusy ve stříbrném provedení Zaplatím si je sám. Po upřesnění robkem - varianta č. 5(varianta petka) Upraveno Březen 4, 200817 r od montas
Březen 4, 200817 r ja som za navrh 5 (rozdiely su minimalne len vo vyostreni niektorych casti obrazku ) zobral by som 4ks - 2 cierne a 2 strieborne
Březen 4, 200817 r číslo šesť. Nebude lepší udělat nejdřív návrhy a pak hlasovat? Teď tady hlasujem o něčem a začnou se objevovat nové návrhy. Dej termín do kdy se dájí dávat návrhy nálepek a pak budet hlasovat kterou
Březen 4, 200817 r Nebude lepší udělat nejdřív návrhy a pak hlasovat? Teď tady hlasujem o něčem a začnou se objevovat nové návrhy. Dej termín do kdy se dájí dávat návrhy nálepek a pak budet hlasovat kterou kuuuurna, my sa s toho asi nevymotame
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.