Publikováno Březen 4, 200817 r :feve:Po par sz se zadosti o fota , to davam sem=)) Zapojen i origo Skoda bth,odblok dvd behem jizdy, mluvi zatim jak se ji zachce, ale je to problem signalu rychlosti.TI co maji na prevodovce cidlo na rychlost, jsou bez problemu.
Březen 4, 200817 r Báááječné... už taky špekuluju jak to dostat do OI Prý to není až zas tak velký problém...
Březen 4, 200817 r Autor Báááječné... už taky špekuluju jak to dostat do OI Prý to není až zas tak velký problém... Neni, ale tam musis dat z Passata nebo OII,ja tady zkousel obe a nakonec jsem s e rozhodl pro hranatou z touarega.Navic v OI to bezi vs e na 100%=))
Březen 4, 200817 r Neni, ale tam musis dat z Passata nebo OII,ja tady zkousel obe a nakonec jsem s e rozhodl pro hranatou z touarega.Navic v OI to bezi vs e na 100%=)) pro tu navi z Touarega ses rozhodl z důvodu designu nebo funkčnosti - jde tam zapojit jakákoliv dotykovka se všemi funkcemi (myslím tím tu z OII, Passata....???)??? Pokud by to blbě kecalo nevadí, nejde mi ani tak o navi, jako spíš o dotykovku a přehrávání filmů P.S. Jaký to má výstupy? Díky!
Březen 4, 200817 r nadhera, ale osobne se vydam cestou tzv. carpc a postavim to doslova od podlahy.. no a jeste musim vyresit, jak to zamaskovat pred nenechavci, asi se vydam cestou nejakeho "pseudo panelu" Upraveno Březen 4, 200817 r od mytrix
Březen 4, 200817 r Autor pro tu navi z Touarega ses rozhodl z důvodu designu nebo funkčnosti - jde tam zapojit jakákoliv dotykovka se všemi funkcemi (myslím tím tu z OII, Passata....???)??? Pokud by to blbě kecalo nevadí, nejde mi ani tak o navi, jako spíš o dotykovku a přehrávání filmů P.S. Jaký to má výstupy? Díky! Funkcne je uplne stejna, neni mezi nema rozdil.Jen z OII je vice do vysky a vstup SD karty ma dole, tim padem musis predelat komplet ten kastlik radia, navic se pak dupcis s rameckem.Tudle z touarega jsem jen po stranach serizl a pekne tam vklouzne.Duvod je jen prostsi montaze.Jinak pokud mas 5kvalt a signal rychlosti brany z prevododvky, tak nemas problem s nicim a jede ti to na full=))
Březen 4, 200817 r Autor Pekne pekne, Uz len jedina vec tomu chyba ............... mat ju doma v aute HEHE Milo, kua uz po snehu a jaj jeste nedojel=((Uz to nechame az kopnu motku a priletim.Jinak mam cokla=)))))))))))))))Nechal jsem se prekecat=)(((((((((((((((((()
Březen 4, 200817 r Hezký hezký.... už sem o navi taky uvažoval...bojím se jak dlouho by tam ale zustala.. nevím co vše okolo to obnáší a kolik by stála montáž..na tohle bunky nemám... mužeš přibližně napsat kolik to tak spolkne(krom navi jako takový) a co vše je okolo potřeba udělat...? mám převodovku bez čidla rychlosti... Dííky.
Březen 4, 200817 r Funkcne je uplne stejna, neni mezi nema rozdil.Jen z OII je vice do vysky a vstup SD karty ma dole, tim padem musis predelat komplet ten kastlik radia, navic se pak dupcis s rameckem.Tudle z touarega jsem jen po stranach serizl a pekne tam vklouzne.Duvod je jen prostsi montaze.Jinak pokud mas 5kvalt a signal rychlosti brany z prevododvky, tak nemas problem s nicim a jede ti to na full=)) tak super, to zabudování do palubky už by bylo to nejmenší horší je to se zapojením a rozchozením ve Fabce - seš fakt borec!!! a ještě navíc to odblokování filmů za jízdy - na to je ta spešl krabička žejo? Kolik by u tebe stála kompletní montáž? Klidně do SZ edit: mám 5-kvalt, ale z 1,4 TDI... tzn. by to mělo bejt v poho Upraveno Březen 4, 200817 r od Dakie
Březen 4, 200817 r Najmi, pasuje zmenit spat na 5Q Hezký hezký.... už sem o navi taky uvažoval...bojím se jak dlouho by tam ale zustala.. nevím co vše okolo to obnáší a kolik by stála montáž..na tohle bunky nemám... mužeš přibližně napsat kolik to tak spolkne(krom navi jako takový) a co vše je okolo potřeba udělat...? mám převodovku bez čidla rychlosti... Dííky.
Březen 4, 200817 r vo tom mi ani nemluv... pokud se dostanu na srázek mužeš se projet a vyzkoušet muj masážní spojkovej pedál.... vyměním za tvoji..na zkoušku...to bych zvládnul za odpolko..už to mám nacvičený....
Březen 4, 200817 r Autor dojdi a poskusame. Milo, jak to ted lita???=)) DAkii, Najmisipokecame na srazu=)
Březen 4, 200817 r vo tom mi ani nemluv... pokud se dostanu na srázek mužeš se projet a vyzkoušet muj masážní spojkovej pedál.... vyměním za tvoji..na zkoušku...to bych zvládnul za odpolko..už to mám nacvičený.... jak jsi vyresil hloubku zarizeni? vw maji vetsi montazni hloubku a vzadu stredoveho plastu je plastova prepazka.
Březen 4, 200817 r Autor jak jsi vyresil hloubku zarizeni? vw maji vetsi montazni hloubku a vzadu stredoveho plastu je plastova prepazka. Ta je pryc=)
Březen 4, 200817 r grygy: O.K. pokecáme a taky mužeš ozkoušet masírku od pedálu... přepážku sem taky fiknul..kvuli kabelum k changeru.. jogofogo:těším se na pokec a celkově...na srázek..
Březen 4, 200817 r Je to este asi maaalo. ziadne sadze z vyfuku, skoda, skoda. Milo, jak to ted lita???=))DAkii, Najmisipokecame na srazu=)
Červenec 28, 200817 r prosimte jeste jedna vec by mne zajimala. jak jsi pripojil komunikaci? lepe receno kam a jak jsi to zprovoznil ( nakodoval )? dekuji. Upraveno Červenec 30, 200817 r od mISHA
Srpen 19, 200817 r Autor prosimte jeste jedna vec by mne zajimala. jak jsi pripojil komunikaci? lepe receno kam a jak jsi to zprovoznil ( nakodoval )? deku Pres canovy prevodnik.
Listopad 6, 200816 r Autor Zase novy level=)) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry915980
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.