Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 :feve:Po par sz se zadosti o fota , to davam sem=)) Zapojen i origo Skoda bth,odblok dvd behem jizdy, mluvi zatim jak se ji zachce, ale je to problem signalu rychlosti.TI co maji na prevodovce cidlo na rychlost, jsou bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Báááječné... už taky špekuluju jak to dostat do OI Prý to není až zas tak velký problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Báááječné... už taky špekuluju jak to dostat do OI Prý to není až zas tak velký problém... Neni, ale tam musis dat z Passata nebo OII,ja tady zkousel obe a nakonec jsem s e rozhodl pro hranatou z touarega.Navic v OI to bezi vs e na 100%=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Neni, ale tam musis dat z Passata nebo OII,ja tady zkousel obe a nakonec jsem s e rozhodl pro hranatou z touarega.Navic v OI to bezi vs e na 100%=)) pro tu navi z Touarega ses rozhodl z důvodu designu nebo funkčnosti - jde tam zapojit jakákoliv dotykovka se všemi funkcemi (myslím tím tu z OII, Passata....???)??? Pokud by to blbě kecalo nevadí, nejde mi ani tak o navi, jako spíš o dotykovku a přehrávání filmů P.S. Jaký to má výstupy? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pekne pekne, Uz len jedina vec tomu chyba ............... mat ju doma v aute HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) nadhera, ale osobne se vydam cestou tzv. carpc a postavim to doslova od podlahy.. no a jeste musim vyresit, jak to zamaskovat pred nenechavci, asi se vydam cestou nejakeho "pseudo panelu" Editováno: 4. Březen 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 pro tu navi z Touarega ses rozhodl z důvodu designu nebo funkčnosti - jde tam zapojit jakákoliv dotykovka se všemi funkcemi (myslím tím tu z OII, Passata....???)??? Pokud by to blbě kecalo nevadí, nejde mi ani tak o navi, jako spíš o dotykovku a přehrávání filmů P.S. Jaký to má výstupy? Díky! Funkcne je uplne stejna, neni mezi nema rozdil.Jen z OII je vice do vysky a vstup SD karty ma dole, tim padem musis predelat komplet ten kastlik radia, navic se pak dupcis s rameckem.Tudle z touarega jsem jen po stranach serizl a pekne tam vklouzne.Duvod je jen prostsi montaze.Jinak pokud mas 5kvalt a signal rychlosti brany z prevododvky, tak nemas problem s nicim a jede ti to na full=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Pekne pekne, Uz len jedina vec tomu chyba ............... mat ju doma v aute HEHE Milo, kua uz po snehu a jaj jeste nedojel=((Uz to nechame az kopnu motku a priletim.Jinak mam cokla=)))))))))))))))Nechal jsem se prekecat=)(((((((((((((((((() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Hezký hezký.... už sem o navi taky uvažoval...bojím se jak dlouho by tam ale zustala.. nevím co vše okolo to obnáší a kolik by stála montáž..na tohle bunky nemám... mužeš přibližně napsat kolik to tak spolkne(krom navi jako takový) a co vše je okolo potřeba udělat...? mám převodovku bez čidla rychlosti... Dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) Funkcne je uplne stejna, neni mezi nema rozdil.Jen z OII je vice do vysky a vstup SD karty ma dole, tim padem musis predelat komplet ten kastlik radia, navic se pak dupcis s rameckem.Tudle z touarega jsem jen po stranach serizl a pekne tam vklouzne.Duvod je jen prostsi montaze.Jinak pokud mas 5kvalt a signal rychlosti brany z prevododvky, tak nemas problem s nicim a jede ti to na full=)) tak super, to zabudování do palubky už by bylo to nejmenší horší je to se zapojením a rozchozením ve Fabce - seš fakt borec!!! a ještě navíc to odblokování filmů za jízdy - na to je ta spešl krabička žejo? Kolik by u tebe stála kompletní montáž? Klidně do SZ edit: mám 5-kvalt, ale z 1,4 TDI... tzn. by to mělo bejt v poho Editováno: 4. Březen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Najmi, pasuje zmenit spat na 5Q Hezký hezký.... už sem o navi taky uvažoval...bojím se jak dlouho by tam ale zustala.. nevím co vše okolo to obnáší a kolik by stála montáž..na tohle bunky nemám... mužeš přibližně napsat kolik to tak spolkne(krom navi jako takový) a co vše je okolo potřeba udělat...? mám převodovku bez čidla rychlosti... Dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 vo tom mi ani nemluv... pokud se dostanu na srázek mužeš se projet a vyzkoušet muj masážní spojkovej pedál.... vyměním za tvoji..na zkoušku...to bych zvládnul za odpolko..už to mám nacvičený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 dojdi a poskusame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 dojdi a poskusame. Milo, jak to ted lita???=)) DAkii, Najmisipokecame na srazu=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 vo tom mi ani nemluv... pokud se dostanu na srázek mužeš se projet a vyzkoušet muj masážní spojkovej pedál.... vyměním za tvoji..na zkoušku...to bych zvládnul za odpolko..už to mám nacvičený.... jak jsi vyresil hloubku zarizeni? vw maji vetsi montazni hloubku a vzadu stredoveho plastu je plastova prepazka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jak jsi vyresil hloubku zarizeni? vw maji vetsi montazni hloubku a vzadu stredoveho plastu je plastova prepazka. Ta je pryc=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 grygy: O.K. pokecáme a taky mužeš ozkoušet masírku od pedálu... přepážku sem taky fiknul..kvuli kabelum k changeru.. jogofogo:těším se na pokec a celkově...na srázek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Je to este asi maaalo. ziadne sadze z vyfuku, skoda, skoda. Milo, jak to ted lita???=))DAkii, Najmisipokecame na srazu=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Nádhera Grygy Máš SZ Editováno: 6. Březen 2008, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) prosimte jeste jedna vec by mne zajimala. jak jsi pripojil komunikaci? lepe receno kam a jak jsi to zprovoznil ( nakodoval )? dekuji. Editováno: 30. Červenec 2008, autor: mISHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 prosimte jeste jedna vec by mne zajimala. jak jsi pripojil komunikaci? lepe receno kam a jak jsi to zprovoznil ( nakodoval )? deku Pres canovy prevodnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zase novy level=)) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry915980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 tak to je parádička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 mno prostě kdo umí, ten umí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.