johnxx Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 (editace) Potřebuji na auto nalepit reklamu z fólií, ale nemám s tím žádné zkušenost, nejvíc se bojím při demontáži poškození laku. Zná někdo něco kolem této problematikou? Editováno: 4. Březen 2008, autor: johnxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Potřebuji na auto nalepit reklamu z fólií, ale nemám s tím žádné zkušenost, nejvíc se bojím při demontáži poškození laku.Zná někdo něco kolem této problematikou? Nevím jak u vás, ale v olomouci jezdí jedna taxislužba ve žlutých barvách a má všechny auto koplet olepeny fólieama. (jen zvenku ).Patom fólii sloupneš a je to v poho. jsou dokonce fólie které se lepí na auto na zimu na kapotu a přední nárazník kvůli kamínkům. Umeješ to pak techničákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Zustanou na tom laku pak mapy po tech foliich. Neni to moc videt, ale proste na slunci nebo na nejakym svetle to vidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Zustanou na tom laku pak mapy po tech foliich. Neni to moc videt, ale proste na slunci nebo na nejakym svetle to vidis odlepoval jsem 3 auta od fólií a pod fólií žádný mapy nebyli (lak jak novej) asi záleží co se na to lepí a kdo to lepí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 odlepoval jsem 3 auta od fólií a pod fólií žádný mapy nebyli (lak jak novej)asi záleží co se na to lepí a kdo to lepí ono hlavně asi záleží i na felikosti fólie. Pokud je nějaká menší a není od hrany po hranu tak jde asi ten okraj opravdu vidět. potom bych možná spíš zvolil magnetické reklamy, které jdou sundat. (bývý to hodně u autoškol) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 přesně jak říká Vaša jde o to jaký prase to dělalo od toho se to pak odvine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jenom bych doplnil, že záleží kdo to odlepuje... není od věci si to třeb nahřát fénem. A ne to škrábat špachtlí - jako to dělali soudruzi mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahoj kluci napisu to sem... holka dostala ted ridicak takze zacala jezdit a rad bych dal na auto nalepku zacatecnik, ale na skle jde blbe videt a na karoserii s emi ji davat nechce¨ a za druhe rad bych to Z tam mel jen jak ona jede, tak mi kamarad rikal ze existuje nejake magneticke folie nebo jak se tomu nadava, a jak jsme videl ze to tady nekdo nakousl tak se zeptam, ¨jak to vypada? neodleti to ve vetru? kde se to da sehnat? vyresil bych tim muj problem, jakmile by sedla do auta tak bych to priplaskl na auto a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 magnetku ti udělají v reklamce, zešel bych tam a poptal bych se. Popřípadě tě někam nasměrují. Toho nalepení bych se nebál a klidně to tam může zůstat rok nalepené a jezdit v tom kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladas123 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Zustanou na tom laku pak mapy po tech foliich. Neni to moc videt, ale proste na slunci nebo na nejakym svetle to vidis Je to vidět asi po delší době. Je rozdíl ve stárnutí laku - pod nálepkou je lepší - barva bývá tmavší. Mělo by to jít v pohodě rozleštit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahoj kluci napisu to sem...holka dostala ted ridicak takze zacala jezdit a rad bych dal na auto nalepku zacatecnik, ale na skle jde blbe videt a na karoserii s emi ji davat nechce¨ a za druhe rad bych to Z tam mel jen jak ona jede, tak mi kamarad rikal ze existuje nejake magneticke folie nebo jak se tomu nadava, a jak jsme videl ze to tady nekdo nakousl tak se zeptam, ¨jak to vypada? neodleti to ve vetru? kde se to da sehnat? vyresil bych tim muj problem, jakmile by sedla do auta tak bych to priplaskl na auto a bylo by Jasně, udělají ti to v reklamce. Celý rok to tam nenechávej-někdo ti to ukradne. Navíc to rádo padá v myčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahoj kluci napisu to sem...holka dostala ted ridicak takze zacala jezdit a rad bych dal na auto nalepku zacatecnik, ale na skle jde blbe videt a na karoserii s emi ji davat nechce¨ a za druhe rad bych to Z tam mel jen jak ona jede, tak mi kamarad rikal ze existuje nejake magneticke folie nebo jak se tomu nadava, a jak jsme videl ze to tady nekdo nakousl tak se zeptam, ¨jak to vypada? neodleti to ve vetru? kde se to da sehnat? vyresil bych tim muj problem, jakmile by sedla do auta tak bych to priplaskl na auto a bylo by Že se na to nevy...reš - takový ptákoviny vymýšlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ahoj kluci napisu to sem...holka dostala ted ridicak takze zacala jezdit a rad bych dal na auto nalepku zacatecnik, ale na skle jde blbe videt a na karoserii s emi ji davat nechce¨ a za druhe rad bych to Z tam mel jen jak ona jede, tak mi kamarad rikal ze existuje nejake magneticke folie nebo jak se tomu nadava, a jak jsme videl ze to tady nekdo nakousl tak se zeptam, ¨jak to vypada? neodleti to ve vetru? kde se to da sehnat? vyresil bych tim muj problem, jakmile by sedla do auta tak bych to priplaskl na auto a bylo by mám stejný problém - zjišťoval jsem to tady v Ostravě - prý jde koupit v autoprodejnách přímo to magnetické Z-tko nebo koupit kousek magn.folie a na ní nalepit Z-tko - pokud bych ho chtěl z reklamky tak by přišlo asi ny 2 tisíce a to teda určitě nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Panove diky za nejake info, ale folie bych potreboval lepit sam a strhavat taky, magneticke nepripadaji v uvahu, budou drazsi nez obycejne. Znate nekdo nejaky stranky kde je postup pro lepeni a demontaz folii? Potrebuju nejaky konkretni postupy, nechci to zadavat firme.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 název tématu je jasný tak to picnu sem - příští rok plánuji nový lak na celé auto ale existuje i totok: http://www.trieste.cz/prevlekani-auta.asp tak jsem o tom začal přemýšlet, zítra mi pošlou cenovou nabídku - má někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 jj, to už jsem někde viděl na autě. Dokonce si s tím někdo lepil "taxíka" na Octávku. ale musí to být asi dost drahé. Sledoval jsem jak ve firmě lepili reklamu na auto a postup byl asi takový. Umýt, vysušit, odmastit, pak to přetřeli hadříkem s nějakou x látkou a pak to lepili. A výsledek? Po půl roku chybí každé druhé písmenko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.