MikiXX Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Už to tu jednou proběhlo. Jedná se o demontáž ovládacích koleček na bederní opěrky kvůli nasazení potahů. Na CD, které bylo dodáno s potahy to vypadá jednoduše. Prostě zabrat, ale v reálu to jaksi nejde. Mám Octavii 2004 2.0 a když zaberu pořádně, tak to kolečko jen povysunu, ale dál zůstáva napevno přidělaný. Navíc teď, co jsem ho zacakl spátky, dochází při otáčení k jeho "vyšroubování", ale ne úplně. Protě jen trčí ven. Když jsem do toho koukal z blízka, tak v kolečku zůstává bílý plast, který se vyšrouboval z bílé plastové hřídelky a jakoby trčí na jejím konci. Síla už nepomáha, auto se jen houp na tlumičích. Tak už vážně nevím Není v tom nějaký fígl ? Nerad bych to vyrval i s bederní opěrkou Dík za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mě kolečko odpadlo samo od sebe ještě v záruce a nové se tam jenom nacvaklo, takže podlě me jen hrubá síla a asi si pomalu můžeš objednat ve škodovce nové, prt. tam pak nebude pořádně držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikiXX Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak jsem to vzdal a zajel do servisu. Obě kolečka demontáž vydržela, takže já jdu na sedadla rvát potahy. Potvrdili mi, že je to o síle, ale opravdu nevím nevim. Povedlo se mi ty kolečka nějak vyšroubovat, že držela na bovdenu, což asi nebylo správně. Každopádně jsou teď dole. Pro změnu jsem ale zjistil, že přestalo fungovat vytápění sedadla řidiče, takže s potahem na sedadlo řidiče budu muset asi stejně počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak jsem to vzdal a zajel do servisu. Obě kolečka demontáž vydržela, takže já jdu na sedadla rvát potahy. Potvrdili mi, že je to o síle, ale opravdu nevím nevim. Povedlo se mi ty kolečka nějak vyšroubovat, že držela na bovdenu, což asi nebylo správně. Každopádně jsou teď dole. Pro změnu jsem ale zjistil, že přestalo fungovat vytápění sedadla řidiče, takže s potahem na sedadlo řidiče budu muset asi stejně počkat Tos vytočil půl toho mechanismu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikiXX Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 To asi jo Jsem hold typ technický, ale na sedadle spolujezdce (a vzadu) ty "kožený" potahy vypadají obravdu skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Hoď foto pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikiXX Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Hoď foto pls. Ok, zkusím nějaké vyrobit, ale dejte mi tak dva tři dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franc Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Zdravím a mám dotaz jak mám sundat růžici k ovládání bederní opěrky ? Pokoušel jsem se to sundat tahem a tak to nejde není na to nějaká finta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Pokud si pamatuji spravne, tak jsem to sundaval jen tahem. Ani v dilenske prirucce se o tom nic nepise. Pokud to neslo tebou pouzitou silou, pujde to vetsi silou. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 12. leden 2020 Sdílet Vloženo 12. leden 2020 Ano ,pravdepodobne iba ťahom. Mne to ide lahko dole ,nakolko niekto to sťahoval a praskla mu ta plastova objímka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 Ahoj, Díky za téma. Také jsem sundával a připadne mi, že v krajních polohách to nejde sundat. Pootočením růžice to šlo celkem snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.