Publikováno Březen 8, 200817 r Chlapi vie niekto zohnat aspoň 1 kus toho malého značiku na kľúč? Na Octavia fore ho posielali ale nejako sa tam k tomu nikto nema a navyse z Čiech by sa to asi nevyplatilo. Nevie to niekto zohnať na Slovensku?
Březen 9, 200817 r Autor Zkus www.autoramecky.cz Diky, tam som pozeral. znak 89,-kč + pošta na SR 150,-kč. To by som mal asi najdrahší znak na kľúčoch.
Březen 9, 200817 r Diky, tam som pozeral. znak 89,-kč + pošta na SR 150,-kč. To by som mal asi najdrahší znak na kľúčoch. CAU.asi inu moznost nemas len to kupit tam. ja som to zhanal v skodovke a ponukli mi objednat novy kluc. cena 1500.-
Březen 10, 200817 r Autor CAU.asi inu moznost nemas len to kupit tam. ja som to zhanal v skodovke a ponukli mi objednat novy kluc. cena 1500.- Tak dík, to asi necham tak. Inak v škodovke majú aj tak najlepšie riešenia Ale keby sa niekto našiel a mal za nejaku rozumnú cenu ten znak, tak nech sa ozve, dik.
Březen 14, 200817 r Diky, tam som pozeral. znak 89,-kč + pošta na SR 150,-kč. To by som mal asi najdrahší znak na kľúčoch. každá sranda něco stojí, a tohle mi nepříjde jako nějaká darda že by se stoho muselo dělat kino
Březen 14, 200817 r Autor každá sranda něco stojí, a tohle mi nepříjde jako nějaká darda že by se stoho muselo dělat kino No tak cca 300,-Sk za takú prkotinu je trochu dosť. ale už to netreba riešiť, nakejtypek mi ho poslal za čo mu ďakujem. (teraz mi povieš že keď je to pre mna prkotina, tak načo to chcem čo? ) Lock & Delete Upraveno Březen 14, 200817 r od lukaso
Březen 28, 200916 r Lukynoo aký to má priemer? Tu sa dajú zohnať 25mm. Sory nevšimol som si dátum Upraveno Březen 28, 200916 r od vikino1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.