Přejít na obsah

Popraskana vzduchova hadice

tomina

Doporučené příspěvky

Nedavno jsem pritelkyni na 1,6 55kW cistil skrtici klapku, protoze ji to porad chcipalo, mimochodem po vycisteni a zakladnim nastaveni motor drzi 800ot presne :-) Ani sem necekal ze u tak staryho motoru to bude volnobeh drzet tak krasne. Ale vsim sem si ze ma popraskanou hadici, tenhle motor neznam, ale rek bych ze to bude neco jako zpetne sani. Navic ta hadice nesedi uplne dobre jak by asi mela i kdyz to taky nevim jiste. Prikladam dve fotky hadice. Rekl by mi nekdo jesi to tak muze byt, popripade na co muze mit vliv takhle ponicena hadice?

post-2805-1205055551_thumb.jpg

post-2805-1205055571_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta hadice slouží k předehřívání vzduchu k sání. Je to hlavně na zimu, aby šel do motoru teplejší vzduch. V boxu s filtrem je klapka, která se ovládá jako termostat, takže si sama řídí, jestli jde do motoru vzduch přes tenhle ohřev nebo ne. Myslím že to má usnadnit chod motoru v zimě, ale já jsem chvíly jezdil i bez ní a vůbec žádnou změnu jsem nepozoroval. Stejnou věc měli ještě Škodovky 120 atd. Moc bych tu hadici neřešil. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...