tomina Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Nedavno jsem pritelkyni na 1,6 55kW cistil skrtici klapku, protoze ji to porad chcipalo, mimochodem po vycisteni a zakladnim nastaveni motor drzi 800ot presne :-) Ani sem necekal ze u tak staryho motoru to bude volnobeh drzet tak krasne. Ale vsim sem si ze ma popraskanou hadici, tenhle motor neznam, ale rek bych ze to bude neco jako zpetne sani. Navic ta hadice nesedi uplne dobre jak by asi mela i kdyz to taky nevim jiste. Prikladam dve fotky hadice. Rekl by mi nekdo jesi to tak muze byt, popripade na co muze mit vliv takhle ponicena hadice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Ta hadice slouží k předehřívání vzduchu k sání. Je to hlavně na zimu, aby šel do motoru teplejší vzduch. V boxu s filtrem je klapka, která se ovládá jako termostat, takže si sama řídí, jestli jde do motoru vzduch přes tenhle ohřev nebo ne. Myslím že to má usnadnit chod motoru v zimě, ale já jsem chvíly jezdil i bez ní a vůbec žádnou změnu jsem nepozoroval. Stejnou věc měli ještě Škodovky 120 atd. Moc bych tu hadici neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 přesně, jak píše KaJe, je to sání a na základě teploty se nasává buď od výfuku nebo normálně, takže bych to neřešil, jde jen o estetickou vadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.