ChevChelios Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 2. - 3. května 2008.....kdo se chystá? http://www.tuningrozkos.cz/tuning-sraz-rozkos/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 2. - 3. května 2008.....kdo se chystá?http://www.tuningrozkos.cz/tuning-sraz-rozkos/ .. asi dorazím, mám to cca 10 km!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 v loni jsme byly s najmisem tak letos snad zajedem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Asi se taky stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak se pak časem můžem dohodnout a vyrazit tam spolu....uděláme kolonu....né stojících ale naštěstí jedoucích aut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak se pak časem můžem dohodnout a vyrazit tam spolu....uděláme kolonu....né stojících ale naštěstí jedoucích aut.. To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku.. jakou máš špatnou zkušenost Peťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jakou máš špatnou zkušenost Peťo... No když jsme jeli na jeden srazík Škodovek do Týniště nad Orlicí, tak jsme se trochu cestou mezi sebou pobourali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 jj proto je kolona lepší s větším rozestupem a uplně v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal46 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Taky se zajedu cihnout,mam to taky kousek tak pak pisnete kde bude srazek na spolecnou cestu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdravím vás,,všechny zdu na náš sraz,, sem členem www.tuningxcars.com co pořádá sraz na rozkoši,,přijedtě všichni,, prosím pěkné počasí sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 nemáš taky stříbrnou fabču? že jsem koukal že tam jeden z xcarsu má skoro stejnou jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 nemáš taky stříbrnou fabču? že jsem koukal že tam jeden z xcarsu má skoro stejnou jako já jasně že mám Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Rozkoš se už taky pomalu blíží tak kdo letos se mnou pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 24. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Rozkoš se už taky pomalu blíží tak kdo letos se mnou pojede?...já snad jo...mělo by mi to vyjít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 ok tak se příští týden domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Rozkoš se už taky pomalu blíží tak kdo letos se mnou pojede? Ahoj pane.....já jedu na srázek do Turnova...takže se na Rozkoši neuvidíme.....udělej aspon nějaký fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 všichni srdečně zvu na sraz našeho klubu www.tuningxcars.com přijedtě,,určitě to bude lepší než srázek v Turnově,, aut o něco víc,,a libo více značek a možnost vyhrát nákej ten pohárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Ahoj pane.....já jedu na srázek do Turnova...takže se na Rozkoši neuvidíme.....udělej aspon nějaký fotky.. JJ o tom Turnovu vím, fotečky udělám a pak je sem naházím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Turnov is the best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ...já snad jo...mělo by mi to vyjít tak jak sobota? jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 jede někdo od Plzně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChevChelios Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 tak jak sobota? jedeš?čeče, není to zatim 100%...dám vědět do čtvrtka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.