Publikováno Březen 10, 200817 r 2. - 3. května 2008.....kdo se chystá? http://www.tuningrozkos.cz/tuning-sraz-rozkos/
Březen 10, 200817 r 2. - 3. května 2008.....kdo se chystá?http://www.tuningrozkos.cz/tuning-sraz-rozkos/ .. asi dorazím, mám to cca 10 km!!
Březen 12, 200817 r Autor tak se pak časem můžem dohodnout a vyrazit tam spolu....uděláme kolonu....né stojících ale naštěstí jedoucích aut..
Březen 13, 200817 r tak se pak časem můžem dohodnout a vyrazit tam spolu....uděláme kolonu....né stojících ale naštěstí jedoucích aut.. To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku..
Březen 13, 200817 r To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku.. jakou máš špatnou zkušenost Peťo...
Březen 13, 200817 r Autor To by šlo, ale času dost.. I když mám trochu horší zkušenosti s jízdou v koloně na srazy, ale udělám vyjímku..
Březen 13, 200817 r jakou máš špatnou zkušenost Peťo... No když jsme jeli na jeden srazík Škodovek do Týniště nad Orlicí, tak jsme se trochu cestou mezi sebou pobourali..
Březen 18, 200817 r Taky se zajedu cihnout,mam to taky kousek tak pak pisnete kde bude srazek na spolecnou cestu....
Březen 19, 200817 r zdravím vás,,všechny zdu na náš sraz,, sem členem www.tuningxcars.com co pořádá sraz na rozkoši,,přijedtě všichni,, prosím pěkné počasí sebou
Březen 19, 200817 r nemáš taky stříbrnou fabču? že jsem koukal že tam jeden z xcarsu má skoro stejnou jako já
Březen 20, 200817 r nemáš taky stříbrnou fabču? že jsem koukal že tam jeden z xcarsu má skoro stejnou jako já jasně že mám Tdi
Duben 24, 200817 r Autor Rozkoš se už taky pomalu blíží tak kdo letos se mnou pojede?...já snad jo...mělo by mi to vyjít
Duben 24, 200817 r Rozkoš se už taky pomalu blíží tak kdo letos se mnou pojede? Ahoj pane.....já jedu na srázek do Turnova...takže se na Rozkoši neuvidíme.....udělej aspon nějaký fotky..
Duben 24, 200817 r všichni srdečně zvu na sraz našeho klubu www.tuningxcars.com přijedtě,,určitě to bude lepší než srázek v Turnově,, aut o něco víc,,a libo více značek a možnost vyhrát nákej ten pohárek
Duben 24, 200817 r Ahoj pane.....já jedu na srázek do Turnova...takže se na Rozkoši neuvidíme.....udělej aspon nějaký fotky.. JJ o tom Turnovu vím, fotečky udělám a pak je sem naházím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.